OTKRIO I ZAMOLBU DALIĆA / Sopić o mogućem odlasku: 'Mišković ima sve karte u svojim rukama'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

'Čovjek nikad nije ušao u kabinu i rekao tko mora ili ne mora igrati. Niti bismo se on i ja spuštali na tu razinu'

24.5.2024.
17:39
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka će nakon poraza u finalu Kupa od Dinama i nakon što je već izgubila utrku za naslov prvaka od iste momčadi, odigrati i službeno posljednju utakmicu ove sezone.

Image
RABUZINOVO SUNCE IDE U ZAGREB /

Sjajni Dinamo deklasirao Rijeku na Rujevici za dvostruku krunu!

Image
RABUZINOVO SUNCE IDE U ZAGREB /

Sjajni Dinamo deklasirao Rijeku na Rujevici za dvostruku krunu!

Na Rujevicu stiže Slaven Belupo, a sve skupa je najavio trener Rijeke, Željko Sopić koji je na početku press konferencije odmah odgovarao na pitanja o njegovom eventualnom odlasku s klupe Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam trener Rijeke i imam ugovor do 30. lipnja 2025. godine. Na dan kad sam došao u Rijeku, na utakmicu s Lilleom, svi bismo potpisali da nam je netko rekao da ćemo biti drugi i igrati finale Kupa, imati tri sigurna hrvatska reprezentativca, a možda i još jednoga na Euru, i da ćemo profilirati šest-sedam mladih igračs", rekao je Sopić pa nastavio:

"S druge strane treba realno reći da kraj sezone nije prošao najbolje. Možda smo mogli više. Na kraju sezone treba podvući crtu, ovo je privatan klub gospodina Miškovića, koji daje svoj novac i koji donosi odluke. Nemam s time problem kako god bilo. Da smo u Njemačkoj i pričamo o tome da je Rijeka druga i da je igrala finale Kupa, bio bi to uspjeh. Bitno je u kojem kontekstu sve to gledate. Nemam problem s time što piše u medijima. Svatko može pisati što hoće, nemam problem s time."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je Sopić i odnose s predsjednikom Miškovićem.

"Što znači zahlađeni odnosi? Iskreno, davno sam igrao u Borussiji Mönchengladbach, a predsjednika sam vidio jednom u godini. Što se tiče zahlađenih odnosa, vidim da se po medijima pišu neke gluposti. Obitelj i ja smo s predsjednikom nakon utakmice bili na večeri, sve normalno. Gledajte, u ovom sportu podvučete crtu, stavite na vagu i vidite je li nešto uspješno ili nije. Svatko to gleda na drugačiji način. Ne treba donositi ne znam kakve zaključke. Ovo je privatan klub koji bi teško funkcionirao bez predsjednika Miškovića i jednostavno čovjek ima sve karte u svojim rukama. Čovjek nikad nije ušao u kabinu i rekao tko mora ili ne mora igrati. Niti bismo se on i ja spuštali na tu razinu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je trener Rijeke i kakvu je zamolbu imao hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

"U dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem, koji je tražio da poštedimo reprezentativce Labrovića, Pjacu i Pašalića, oni su dobili slobodno i neće konkurirati za ovu utakmicu", rekao je Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo