ŠOKANTNO SVJEDOČANSTVO NOGOMETAŠA: / 'Izvukao je pištolj i uperio ga u mene'

26.2.2015.
12:04
VOYO logo

Zastrašujući incident, koji se u ponedjeljak dogodio u Novom Pazaru, još uvijek trese srpski domaći nogomet. Naime, navijači Novog Pazara su upali u svlačionicu, repetirali pištolj, i stavili ga na glavu nogometašu Žarku Udovičiću. Srpski mediji pišu kako je, navodno, razlog ove zastrašujuće prijetnje promašeni kazneni udarac na prvenstvenoj utakmici Superlige Srbije protiv Rada u Beogradu (pobjeda domaćina 1:0), što je razbjesnilo navijače. Sada je odlučio progovoriti o incidentu koji će zauvijek pamtiti.

"Bila je to prava filmska scena. Čovjek je izvukao pištolj iza pojasa, repetirao ga i uperio u mene. Možda tri sekunde cijev pištolja je bila okrenuta prema meni! Ne znam da li se može repetirati prazan pištolj", objasnio je za Kurir Udovičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog incidenta, Udovičić je zatražio raskid ugovora s Novim Pazarom. Navodno je istog trena napustio grad i zaputio se u svoje rodne Užice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se tog događaja do posljednje sekunde. Prvi navijač me pitao jesam li namjestio utakmicu, jesam li to napravio u dogovoru sa klubom. Rekao sam mu da nisam, jer da sam to radio, sad ne bih bio tu gdje jesam. Isto me je pitao i drugi navijač, dok je treći onda izvukao pištolj, repetirao ga, i uperio ravno u mene".

Udovičić je jasan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povratka u Novi Pazar više nema i to je definitivno. Neću riskirati da mi se ovo ponovno dogodi. To bi bio veliki rizik. Povratka u klub nema. Čak niti u dresu drugoga kluba mi neće lako biti igrati u Novom Pazaru", iskren je preplašeni nogometaš.

Vrijedi istaknuti kako navijač koji je Udovičiću prijetio pištoljem još nije identificiran, a samim time niti uhićen. Međutim, u policiji su jasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izjava Udovičića je važna za rasvjetljavanje slučaja, ako se ne javi, Udovičić će biti pronađen, priveden i saslušan. Biti će saslušani i drugi nogometaši. Ovo ćemo istjerati na čistac, poručuju iz PU Novi Pazar.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo