'Smijali su mi kad sam rekao da ćemo biti prvaci'

'Dok smo bili na pripremama reprezentacije nekim igračima Milana sam rekao da ćemo osvojiti 'scudetto'. Smijali su mi se u facu!

8.5.2012.
19:02
VOYO logo

Juventus je proteklog vikenda došao do 28. odnosno 30. naslova prvaka Italije. Ovisno kako gledate, jer dvije titule su 'crno-bijelima' oduzete u aferi Calciopoli. Kolo prije kraja navijači Stare dame mogli su početi slaviti, a talijanskim novinarima Gianluigi Buffon je jedva dočekao ispričati jednu zgodu.

"Dan nakon prezentacije novog stadiona, na početku sezone, rekao sam nekim ljudima - osvojit ćemo 'scudetto'. Ponovio sam to i nekim igračima Milana, dok smo bili na pripremama reprezentacije. Smijali su mi se u facu! Nisam to baš najbolje primio", kazao je vratar novog talijanskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se on smije svima njima.

"Otvaranje novog stadiona me samo još više motiviralo. Taj dan me posebno pogodilo kako pripadam tako uglednom klubu i da velikan poput Juventusa ne može si dopustiti da ostane na sedmom mjestu kao protekle dvije sezone", zaključio je Buffon koji je u Torinu osvojio tri, odnosno, pet naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta rasprava nikad neće prestati. Na terenu sam osvojio pet naslova prvaka, a samo tri stoje u mom CV-ju", jasan je bio trofejni vratar koji može sezonu zaključiti duplom krunom. Juventus u finalu talijanskog Kupa igra protiv Napolija (20. svibnja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo