SLUČAJNI JUNAK: /

"Cristiano je dijete koje sam željela pobaciti"

Image
Foto: AFP, GREGORIO CUNHA

Ovog nas ponedjeljka čeka premijera dugo najavljivanog dokumentarnog filma o Cristianu Ronaldu, a već danima se po svjetskim medijima pojavljuju najzanimljivije izjave i isječci iz ovog uratka.

9.11.2015.
15:07
AFP, GREGORIO CUNHA
VOYO logo

Prije premijere je tako u javnost izašla i izjava Ronaldove majke Marije Dolores Aveiro koja je u filmu priznala da je ponajbolji svjetski nogometaš zapravo bio neželjeno dijete!

"Bog je htio drugačije"

"Cristiano je dijete koje sam željela pobaciti. Međutim, Bog nije htio da se to dogodi i zbog toga sam blagoslovljena. Cristiano me zna zafrkavati i govoriti mi: 'Nisi željela da se rodim, a sada sam ovdje i pomažem ti.' Ponekad se smijemo zbog toga", rekla je Maria Dolores u filmu i dodatno pojasnila zašto je razmišljala o pobačaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imala sam već troje djece, a sa suprugom se nisam slagala jer je bio alkoholičar. Međutim, Bog je htio drugačije i danas sam ponosna majka. Sve što imam dugujem Cristianu. Da se nije posvetio nogometu, vjerojatno bi postao narkoman."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autori dokumentarca snimali su Realova nogometaša tijekom 14 mjeseci, a u filmu jednostavno naslovljenom Ronaldo moći ćete vidjeti i rijetke snimke aktualnog osvajača Zlatne lopte iz vremena dok je bio dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo