BURNO NA POLJUDU /

Slučaj Perišić digao hajdukovce na noge: 'Gattuso je s tim sve rekao'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Navijači na nogama nakon sukoba u klubu

11.8.2024.
11:35
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk u drugom kolu HNL-a gostuje kod Lokomotive u Zagrebu, a uoči tog dvoboja glavna je priča ta što je trener Gennaro Gattuso izbacio Ivana Perišića iz momčad.

Image
'PRIČAT ĆEMO KASNIJE' /

Perišić se oglasio na društvenim mrežama nakon Gattusovog poteza: 'Ne pada mi napamet...'

Image
'PRIČAT ĆEMO KASNIJE' /

Perišić se oglasio na društvenim mrežama nakon Gattusovog poteza: 'Ne pada mi napamet...'

Hrvatski reprezentativac ne konkurira zbog disciplinskih razloga. Nije poznato do kada će Perišić biti izvan sastava, no zanimljivo je da do 29. kolovoza može iskoristiti klauzulu i napustiti Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Ivan oglasio se iz ponoći na društvenim mrežama.

"Danas je važna utakmica i ne pada mi napamet remetit momcima i klubu mir tako da skrećem pažnju na sebe. Sritno ciloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo nakon toga"; napisao je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je jutros na društvenim mrežama objavio najavu utakmice, a mnogi su se u komentarima osvrnuli na sukob Perišića i Gattusa.

"Podrška Gattusu… Napokon nam je trener gazda. Perišić je profić i on će svoju kaznu tako i odraditi, a što je točno bilo neka ostane u klubu, dosta je toga da cure stvari van. Idemo po pobjedu danas i u četvrtak, sretno Hajduče."

"Podrška Gattusu. Po ovom se vidi da trener ima maksimalne ovlasti u koje mu se ne dira ni sportski direktor ni predsjednik, a ne da da mu se u posao i odluke miješaju navijači. I treba biti capo di tutti capi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije ću izgubti utakmicu nego dostojanstvo… S tim je sve rekao… A Ivanu je bolje da počne nešto igrati … Do sada niti jedan centaršut i niti jedan dribling, mali Brajković avion za njega."

"Izgubit ćemo danas, niti imamo trenera, niti imamo uigrane igrače, ostaviti Perišića doma u Splitu? Pa nije Perišić bilo tko, kolika je bila euforija oko njegovog dolaska, ali nažalost vidio je i on što se u Hajduku zbiva, pa će uskoro otići. Pod Lekom i Karaoglanom je bila bolja igra, a za Dambruskasa da ne govorim. Ovaj Gattuso se više bavi nebitnim stvarima, kako bi skrenio pozornost loše igre. Sve u svemu bit će još jedna sezona bez Europe, bez naslova u HNL i Kupu, jer Rijeka i Dinamo su očigledno za dvije klase boljih od nas. HŽV."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo