NAVIJAČI ĆE GA SE ODREĆI / Slavni novinar otkrio gdje bi Ronaldo mogao nastaviti karijeru i šokirat će javnost: 'Iznenadit će vas nova destinacija'

Image
Foto: Profimedia

Na kraju je ugledni novinar Piers Morgan koji je u prisnom odnosu s Ronaldom, otkrio gdje bi ovaj mogao nastaviti karijeru

20.7.2022.
22:05
Profimedia
VOYO logo

Portugalska nogometni superstar, Cristiano Ronaldo, zatražio je odlazak iz Manchester Uniteda ovoga ljeta jer sljedeće sezone želi igrati u klubu koji se natječe u Ligi prvaka pa ga njegov menadžer Jorge Mendes nudi velikim klubovima po cijeloj Europi.

Mendes ga je navodno ponudio njemačkom Bayernu, francuskom PSG-u i engleskom Chelseaju, no oni nisu bili zainteresirani, a u priču uključio i jedan klub iz Saudijske Arabije koji ga je navodno pokušao dogovoriti na dolazak "najvećom ponudom u povijesti nogometa" i čak 250 milijuna eura za dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, iz Španjolske je stigla senzacionalna vijest da je za Ronalda zainteresiran Atletico Madrid, najveći rival Reala, u kojemu je Portugalac igrao najbolji nogomet u karijeri. Razgovori su završili neugodno po Ronaldovu stranu. Naime, Jorge Mendes se našao s izvršnim direktorom Atletica Gilom Marinom. Rekao mu je kako Ronaldo želi igrati Ligu prvaka i da je spreman igrati za "manju cifru". Marin se zahvalio Mendesu i odbio je ponudu tvrdeći da je njegov potpis preveliki zalogaj za klub, tvrdi El Pertidazo de Cope.

Image
Foto: Profimedia

Dolazi u Arsenal?

Pojavila se priča o prelasku u Sporting, klub koji ga je lansirao među zvijezde, ali to je pak sam Ronaldo demantirao. Ipak, na kraju je ugledni novinar Piers Morgan koji je u prisnom odnosu s Ronaldom, otkrio gdje bi ovaj mogao nastaviti karijeru, a to se tek neće svidjeti njegovim navijačima, posebice onima iz Manchestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Morgan tvrdi da je Ronaldo već otpisao United i ne namjerava tamo igrati, a kaže kako bi lako mogao završiti u Arsenalu. Morgan je pasionirani navijač Arsenala i kaže da je već počeo nagovarati Ronalda da im se pridruži, posebice zbog toga što još uvijek nisu riješili pitanje pojačanja u napadu.

"Mogao bi završiti na iznenađujućem mjestu. Arsenalovi navijači moraju znati da činim sve što je u mojoj moći da nagovorim Ronalda da dođe u Arsenal. Imajte na umu da je on trebao tamo doći još kada je imao 18 godina, ali u posljednjem trenutku presudio je dobar odnos Sportinga i Uniteda, odnosno, Ferugusona. Vjerujem da će doći. Ronaldo, Gabriel i Nketiah činili bi fantastičan trio u napadu", kazao je Morgan za TalkSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo