SLAVNI NIZOZEMAC U UGODNOM DRUŠTVU / ''Što to Louis Van Gaal radi?!'

U derbiju 32. kola engleske Premierlige Manchester United je na Old Traffordu razbio gradskog suparnika Manchester City s 4:2, prekinuvši niz od četiri uzastopna poraza u gradskim derbijima.

13.4.2015.
12:44
VOYO logo

Louis Van Gaal proslavio je demoliranje gradskog rivala Manchester Cityja (4:2) u poznatom kineskom restoranu Mr. Wing's u Manchesteru. Zanimljivo, nizozemski strateg se i slikao sa suprugom igrača Manchester Cityja Tonija Duggana, kao i sa poznatom igračicom Manchester Cityja Isobel Christiansen i nogometašicom Evertona Michelle Hinnigan. Duggan je stavio fotku na Instagram, uz komentar:

"Hej Louis Van G!!! Lijepo je dijeliti "krila" (Mr. Wing's) s tobom...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duggan je kasnije izbrisao fotografiju. Inače, Mr. Wing's je poznati kineski restoran u Manchesteru u koji zalaze nogometne zvijezde iz toga grada. Tako je, između ostalog, stalni posjetitelj Wing's-a i kapetan Uniteda, slavni Wayne Rooney.

Što se tiče samog dvoboja, vrijedi istaknuti kako su gosti s Etihada sjajno otvorili utakmicu. Već u osmoj minuti Sergio Agüero je doveo goste u vodstvo 0:1. I onda su Građani odjednom nestali s travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je zaigrao ozbiljnije, preuzeo inicijativu, i već u 14. minuti izjednačio pogotkom Ashleyja Younga koji je 13 minuta kasnije asistirao Marouaneu Fellainiju za preokret i ludnicu na Old Traffordu.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juan Mata je u drugom poluvremenu zabio za 3:1, da bi na 4:1 povisio Chris Smalling. U samoj završnici utakmice Agüero je svojim drugim golom samo ublažio poraz.

Nakon susreta, Van Gaal je najavio svoj odlazak u Wing's novinarima na presici nakon slavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada mogu ići u Mr Wing's jer, kada pobjeđuješ, onda možeš ići u restorane. Kada izgubiš, onda navijači kažu: 'Što to Louis Van Gaal radi? Izgubi utakmicu i ode u najbolji restoran u Manchesteru?!' Da, sada mogu otići, možda ću čak i stvarno otići".

Na kraju je i otišao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo