SLAVNI HRVATSKI TRENER OČITAO LEKCIJU MOURINHU: / A tko bi rekao da će mu ekscentrični Portugalac ovako odgovoriti

Image
Foto: Profimedia

Niti promjene nisu pomogle londonskom sastavu koji je upisao prvi poraz u skupini, dok je Lekina momčad zabilježila i drugu pobjedu

30.10.2020.
17:48
Profimedia
VOYO logo

Belgijski nogometni prvoligaš Royal Antwerp, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, priredio je iznenađenje pobijedivši u susretu 2. kola J skupine Europske lige Tottenham s 1-0. Pogodak odluke zabio je izraelski veznjak Lior Refaelov u 29. minuti.

"Spursi" su posebno loše odigrali u prvom poluvremenu, a koliko je Jose Mourinho bio ljut pokazuje i podatak da je već u poluvremenu napravio četiri izmjene ostavivši u svlačionici Lo Celsa, Dele Allija, Bergwijna i Carlosa Viniciusa, a u 58. minuti i Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, niti promjene nisu pomogle londonskom sastavu koji je upisao prvi poraz u skupini, dok je Lekina momčad zabilježila i drugu pobjedu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

File photo dated 26-10-2020 of Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho.,Image: 565657562, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publica..., Model Release: no

Naklonio se Hrvatu

Nakon utakmice Jose Mourinho nije bio baš pretjerano raspoložen. Veliku mu je lekciju očitao hrvatski strateg na čelu autsajdera, ali ekscentrični Portugalac ipak je priznao da su protivnici bili bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radije ću hvaliti suparnike jer su odigrali čarobnu utakmicu nego da krivim nas jer smo odigrali grozno. Ali, moram oboje u isto vrijeme. Krivite mene, jer ja sam šef i moja je odgovornost tko igra", rekao je Mourinho.

"Volio bih da sam mogao napraviti 11 izmjena na poluvremenu. Imamo veliku momčad s puno dobrih igrača. Moja je odgovornost da im pružim priliku da igraju i objema rukama zgrabe svoju šansu te da me natjeraju da ih i dalje uvodim. No, nakon ovog će moji budući izbori biti vrlo lagani. Ova utakmica mi je potvrdila nekoliko stvari, otvorila neka druga pitanja i svakako će mi pomoći u budućim odlukama. I ja učim svakog dana", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo