Osmo kolo 1. HNL / Slaven Belupo produbio krizu, Rudeš im u Koprivnici otkinuo bod

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Završila je utakmica 1:1, a treneru Slavena Tomislavu Ivkoviću nakon niza od šest utakmica sa samo jednom pobjedom trest će se stolica.

21.9.2018.
20:47
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Slaven Belupo je u Koprivnici uspio stići samo do boda na otvorenju osmog kola Prve hrvatske nogometne lige protiv posljednjeplasirane momčadi kola – Rudeša. Slaven je stajao puno bolje na terenu, imali su u 32. minuti jedanaesterac za koji je gostujući stoper Oluić dobio crveni karton, no nije ga Stipe Bačelić-Grgić uspio realizirati.

Prvi gol na utakmici čekali smo do početka drugog poluvremena, kad je svojim trećim ovosezonskim pogotkom Matej Jelić doveo domaćine u vodstvo. U 82. minuti Božo Musa napravio je pogrešku i zaradio drugi žuti karton, da bi odmah potom Rudeš izjednačio preko napadača Lovre Vojkovića. Završila je utakmica 1:1, a treneru Slavena Tomislavu Ivkoviću nakon niza od šest utakmica sa samo jednom pobjedom trest će se stolica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven je ostao tako na šestom mjestu, dok je Rudeš još uvijek posljednji na ljestvici. U subotu su na rasporedu susreti Osijeka i Gorice te Lokomotive i Rijeke, a u nedjelju se sastaju Dinamo i Inter Zaprešić te Hajduk i Istra

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo