POVRATAK KRALJA / Saznao je za otkaz u autobus, a sada navijači zazivaju njegovo ime: Bivši hrvatski izbornik se vraća na mjesto 'zločina'?

Image
Foto: PIXSELL

Slaven Bilić nakon epizode u Kini nema posao, ali bi se to uskoro moglo promijeniti

3.2.2022.
15:52
PIXSELL
VOYO logo

Krajem pretprošle godine bivši hrvatski reprezentativac i izbornik, Slaven Bilić, dobio je otkaz u West Bromwich Albionu.

Iako ih je hrvatski strateg uveo u prvu englesku ligu, upravi se nije svidjelo što je u 13 utakmica osvojio samo sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je tražio pojačanja od uprave, ali mu nisu ispunili sve želje pa su na kraju okrivili Bilića za probleme u kojima se našao West Brom. Nakon toga naš trener se okušao u Kini gdje je preuzeo Beijing Gouan u kojem je bio do nedavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak na 'staro'

Od tada Slaven Bilić je bez posla, ali i to bi se uskoro moglo promijeniti.

Upravo je njegov bivši klub, WBA, ostao bez trenera, a tamošnji mediji upravo Bilića vide kao jednog od favorita za povratak na klupu engleskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što sigurno ide u prilog hrvatskom treneru je činjenica da ga navijači pamte po dobrome, a pokazali su to i na utakmici prije par dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na susretu WBA i Prestona, u kojem je West Brom gubio, navijači su skandirali i zazivali ime Slavena Bilića.

Bilić je West Bromwich Albion vodio u 65 susreta, a pritom je upisao 26 pobjeda i 18 poraza. Oni se trenutno nalaze na šestom mjestu druge engleske lige, a cilj je povratak među elitu. Engleski novinar Ekrem Konur prenosi kako će WBA u sljedećih nekoliko dana održati razgovore s potencijalnim trenerima, a osim Bilića spominju se i Steve Bruce te proslavljeni engleski stoper i bivši kapetan Chelseaja John Terry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo