SLAVEN BILIĆ POSTAJE JUNAK WEST BROMWICHA: / Legenda mu se naklonila, a on izrazio 'nezadovoljstvo' igrom

Image
Foto: Profimedia

WBA je vodeći na ljestvici sa 30 bodova, dva više od Preston North Enda, Leeds Uniteda i Swansea Cityja

5.11.2019.
9:57
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, vratili su se na vrh druge engleske lige 2:0 pobjedom na gostovanju kod Stoke Cityja u susretu 15. kola igranom u ponedjeljak. Bila je to Bilićeva 50. pobjeda u engleskom nogometu.

Bilić se oglasio nakon vrijedne pobjede. Nakon utakmice dao je izjavu za BBC:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa rekli ste i sami. Hladna, kišna noć u ponedjeljak u Stokeu... Šalim se, bilo je dobro. Nikad nisam vidio teren ovako dobar kao tu. Teška i zaslužena pobjeda za nas. Sad se čini da je to bila lagana pobjeda, ali uvjeravam vas da to nije bilo tako. Imali smo vodstvo na početku, ali morali smo ih ranije 'ubiti', da tako kažem", rekao je Bilić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAVEN BILIĆ SE VRATIO NA VRH: /

WBA srušio Stoke za prvo mjesto Championshipa

Image
SLAVEN BILIĆ SE VRATIO NA VRH: /

WBA srušio Stoke za prvo mjesto Championshipa

Olsson 'vrlo impresioniran'

Kao u svakom klubu u kojem je bio, Slaven je omiljena figura među navijačima, a posebno ga je pohvalila i legenda West Bromwicha Jonas Olsson koji je rekao da je vrlo impresioniran njegovim radom u klubu.

"Unatoč svemu mislim da sazrijevamo. Imamo toliko potencijala u momčadi i ne mogu biti zadovoljan načinom na koji smo igrali prvih 45 minuta. Možemo još bolje", rekao je bivši hrvatski izbornik nakon još jedne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WBA je vodeći na ljestvici sa 30 bodova, dva više od Preston North Enda, Leeds Uniteda i Swansea Cityja. Stoke City je posljednji, 24., s osam bodova, jednim manje od 23. Barnsleya.

"Vrh lige je dobro mjesto za biti, ali tu je i velika gužva. To ne znači ništa. Moramo nastaviti pobjeđivati, to je jako jednostavno", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo