kažnjen zbog nediscipline / Slaven Belupo raskinuo ugovor s jednim od istaknutijih igrača iz jesenskog dijela prvenstva

Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Slaven Belupo raskinuo je ugovor s jednim od istaknutijih igrača iz jesenskog dijela sezone

31.1.2019.
14:59
Filip Kos/PIXSELL
VOYO logo

Izraelski nogometaš Roei Gordana više nije član Slaven Belupa, a Koprivničani su vijest o raskidu ugovora objavili na svojim službenim stranicama. 

"Slaven Belupo i Roei Gordana danas su sporazumno raskinuli ugovor. Gordana je dres naše momčadi nosio ukupno 18 puta, od čega 16 puta u prvenstvu i dva puta u Kupu. U prvenstvu je postigao tri pogotka, protiv Intera, Osijeka i Lokomotive. Debitirao je u prvom kolu aktualne sezone, u remiju rezultatom 1:1 na gostovanju u Puli kod Istre 1961. Gordani želimo sve najbolje u nastavku karijere", stoji u objavi Slaven Belupa na službenim klupskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točan razlog zbog kojeg je došlo do raskida ugovora nije poznat, no trener Belupa jučer je rekao kako je Izraelac iz utakmice s Rijekom izostavljen zbog nediscipline. 

"Gordana nije konkurirao za momčad zbog nediscipline i to je sve što mogu reći. Dalje je sve na ljudima u klubu da riješe njegov status. Eto, samo tol’ko", izjavio je jučer Ivica Sertić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izraelac u jučerašnjoj utakmici protiv Rijeke nije bio u sastavu, a njegov dres s brojem deset nosio je Stipe Bačelić-Grgić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo