Barçina ikona odlazi na kraju sezone?

Prema pisanju Sky Sports Italije, sjajni španjolski nogometni reprezentativac Xavi Hernandez (33) mogao bi na kraju sezone napustiti Barcelonu i zaputiti se preko 'bare', točnije u New York.

12.1.2014.
13:01
VOYO logo

Francuski nogometaš Thierry Henry, aktualni napadač New York Red Bullsa, navodno je u svakodnevnom kontaktu s Xavijem, kojeg nagovara na odlazak u SAD, gdje bi se priključio još jednom legendarnom igraču njihove generacije – Timu Cahillu.

Iako još ima dvije godine ugovora s katalonskim klubom, Xavi više nije nazamjenjiv u momčadi Barcelone, te sve češće ima problema s manjim ozljedama. Odlazak u SAD se većini nogometaša čini kao idealna prilika za završetak karijere, pa se može pretpostaviti da u tome smjeru razmišlja i jedan od najboljih veznjaka svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sky Sports Italia također prenosi da su prvi kontakti između igrača i New Yorka uspostavljeni, te da zasada Španjolac nije odbio mogućnost da zatraži odlazak iz katalonskog velikana.

Podsjetimo, Xavi je prije koji dan sam najavio mogućnost da svoju posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri neće odigrati u katalonskom velikanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će teško završiti karijeru ovdje, iako bih volio. Ne znam što će se dogoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo