SKAUTI U AKCIJI: / Slavni engleski klub prati Vatrenog, a na radaru mu je i još jedno poznato lice HNL-a

Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT

Jedan od hrvatskih reprezentativaca koji će predstojeće ljeto gotovo sigurno promijeniti klub je Milan Badelj (28) za kojeg vlada veliko zanimanje diljem Europe.

3.5.2017.
18:14
AFP, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Badelju ugovor s Fiorentinom istječe sljedeće godine i Toskancima je u interesu da ga prodaju ovo ljeto kako ne bi ostali bez ikakve odštete. Posljednjih se mjeseci spominjao interes Milana, ali čini se da nakon promjene vlasnika Rossonerima Badelj više nije u prvom planu. No, zato jest engleskom Evertonu, barem ako je vjerovati portalu Tuttomercatoweb.

Odlazak Lukakua

Spomenuti izvor tvrdi kako su skauti Evertona prošli vikend bili na utakmici Palermo - Fiorentina (2-0) i to zbog dvojice igrača. Jedan je Badelj, a drugi je također dobro poznat svim hrvatskim ljubiteljima nogometa: riječ je o nekadašnjem napadaču zaprešićkog Intera i prošlosezonskom prvom strijelcu HNL-a Iliji Nestorovskom (27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je i ranije bio zainteresiran za Badelja, a na ljeto bi mogao krenuti u novi pokušaj njegova dovođenja. Što se tiče Nestorovskog, jasno je da će klub iz Liverpoola trebati novog napadača budući da će na ljeto ostati bez glavne zvijezde Romelua Lukakua. Makedonac je ove sezone u dresu Palerma postigao deset pogodaka u Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo