SKANDALOZAN ISTUP ZVIJEZDE JUVEA: / 'Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu, Ronaldo je pokraden, a zna se tko stoji iza svega'

Image
Foto: AFP

Za njega je Portugalac te godine bio najbolji

3.12.2019.
10:21
AFP
VOYO logo

Slavni talijanski branič i zvijezda Juventusa GiorgioChiellini poručio je povodom dodjele Zlatne lopte CristianoRonaldo lani pokraden jer je po njemu upravo Portugalac, a ne Luka Modrić, zaslužio nagradu najboljeg nogometaša. Kao i prošle godine, Ronaldo se nije pojavio u Parizu, a upravo je to bilo pitanje Sky Sport Italije upućeno braniču.

"Ronaldo je lani bio stvarno pokraden. Real je odlučio da Cristiano ne smije osvojiti Zlatnu loptu i to je bilo jako čudno. Uz dužno poštovanje, Modrić je čak niti u svojoj najboljoj sezoni u karijeri nije zaslužio. Iza toga stoji Real jer su željeli zaustaviti Ronalda da dobije nagradu", kazao je Chiellini i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojio je Ligu prvaka i po toj logici Van Dijk ju je trebao osvojiti ove sezone, ili prošle Griezmann, Pogba ili Mbappe jer su osvojili Svjetsko prvenstvo. Nagrada Modriću nema smisla", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je lani baš kao i Ronaldo osvojio Ligu prvaka, ali za razliku od Portugalca predvodio je reprezentaciju do finala SP-a, dok je Portugalac tamo bio samo prolaznik.

Ronaldo je inače, pet puta osvojio Zlatnu lotu te je sve do ove godine bio izjednačen s Lionelom Messijem. Argentinac je u ponedjeljak navečer postao jedini nogometaš u povijesti sa šest Zlatnih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo