BEZ MILOSTI / Skandal u najjačoj momčadi Engleske. Guardiola izbacio iz momčadi dvije zvijezde vrijedne 200 milijuna eura

Image
Foto: Instagram

Engleski dvojac nije bio u kadru za ogled s Newcastleom prošlog vikenda

21.12.2021.
12:24
Instagram
VOYO logo

Nakon što je prije tjedan dana Manchester City demolirao Leeds United sa 7:0, dvojica najskupljih igrača u momčadi Pepa Guardiola, Jack Grealish i Phil Foden, otišli su u noćni provod.

Foden i Grealish ubrzo su doznali kako je to bila vrlo loša ideja jer Guardiola je za sve saznao, a kako i ne bi kada su društvenim mrežama počele kružiti njihove fotografije s obožavateljima iz noćnog provoda, a na kraju su snosili i gadne posljedice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski dvojac nije bio u kadru za ogled s Newcastleom prošlog vikenda, a kada su Guardiolu pitali zašto je odlučio igrati bez ove dvojice bio je veoma direktan.

"Zašto je igrala ova momčad? Zato što su ti igrači zaslužili igrati, a drugi nisu. U ovom periodu oko Božića moramo puno obratiti pažnju na ponašanje igrača na terenu, ali i izvan njega. Kad se ne budu ponašali prikladno, neće igrati. Moramo ostati fokusirani. Znam da je teško pred kraj godine, ali moramo", rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Pep Guardiola

Pep je poludio

Engleski mediji navode kako je Guardiola potpuno poludio kada je u medijima vidio fotografiju Fodena i Grealisha iz noćnog izlaska, kao i kada je vidio u kakvom su stanju došli na trening drugog dana. Guardiola ih je, navodno, samo kaznio neigranjem, ali to je jasan znak da im neće više tolerirati nestašluke.

Inače, Foden slovi za najvećeg talenta engeskog nogometa. Vrijedi 80 milijuna eura prema Transfermarktu, član je reprezentacije, a ove sezone ima šest golova i šest asistencija iz 18 utakmica. Grealish je jedna od najskupljih akvizicija Pepa Guardiole svih vremena, platio ga je suludih 117 milijuna eura, ali njegov je učinak dosta skroman, ima samo tri gola i tri asistencije ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Pepova momčad sasvim dobro igra i bez njih jer Newcastle su demolirali s 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo