SKANDAL U KOPRIVNICI: / Najbolji prijatelj mu otišao u Rijeku, a on naprasno pobjegao iz kluba

Image

Selim Bouadla, 28-godišnji veznjak iz Francuske, jutros se nije pojavio na treningu koprivničkog prvoligaša Slavena Belupa.

21.6.2017.
10:51
VOYO logo

Trener Željko Kopić potvrdio je za portal Klikaj.hr da Bouadle nije bilo na treningu, ali nas je za sve druge informacije uputio na direktora Zvonimira Šimunovića.

LOVREN ODLAZI U NJEMAČKU: Sjajna generacija Dinama ostaje bez svog važnog aduta

"Nisam bio na treningu, ali rekli su mi da ga nije bilo. Ne znam o čemu se radi, nikome se nije javio. Danas imamo još jedan trening i ako se ne pojavi, bit će suspendiran. Ugovor mu traje još godinu dana. Ako može dobivati plaću, ima i obaveze", kazao je direktor Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nije bio u pogonu ni u petak niti u subotu u Mađarskoj

Transfer Hebera u Rijeku, tako, nije pogodio samo navijače Slavena, već i njegove suigrače. Brazilac je bio najbolji igrač Slavena, ali i najbolji prijatelj Selima Bouadle. Bouadla nije bio u pogonu ni u petak niti u subotu u Mađarskoj na utakmici s Ferencvarosom. Opravdanje je bila bolest, ali izvori Klikaj.hr tvrde da je Bouadla već neko vrijeme nezadovoljan i nije nemoguće da to nije bilo slučajno.

Bouadla je želio napustiti koprivnički klub, ali za njega nije bilo prave ponude pa se nije moglo ništa i dogovoriti. Sad je navodno već ispraznio svoj ormarić u Slavenovoj svlačionici, što znači da je odlučio kako više neće igrati za taj klub. Međutim, u Slavenu francuskog veznjaka ne planiraju pustiti tek tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako je i otišao, neće moći igrati za nikoga'

"Vidjet ćemo što će biti. Ako je i otišao Bouadla, neće moći za nikoga igrati. Momčad se malo-pomalo ekipira, prijelazni rok još traje i bit će još odlazaka, ali i dolazaka", rekao je Zvonimir Šimunović.

Bouadla je prošle sezone za Slaven Belupo u prvenstvu odigrao 22 utakmice i postigao je jedan pogodak. U Koprivnicu je stigao iz portugalske Academice de Coimbra bez odštete. Slaven još uvijek nije dobio pravu ponudu za njega, a kao slobodnog igrača ne planira ga pustiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo