Play ponuda

SKANDAL U ARGENTINSKOJ REPREZENTACIJI: / 'Sve su to laži iz osobnih interesa, netko ga ne želi na Svjetskom prvenstvu'

Image
Foto: AFP

'Umorna sam od laži', kaže njegova supruga

24.5.2018.
11:40
AFP
Play ponuda

Prvi vratar argentinske nogometne reprezentacije Sergio Romero propustit će Svjetsko prvenstvo u Rusiji zbog ozljede desnog koljena koju je zadobio na treningu te će morati biti podvrgnut operaciji, potvrdili su iz Argentinskog nogometnog saveza i – slagali.

Image
OGROMAN UDARAC ZA PROTIVNIKE VATRENIH: /

Jedan od najvažnijih igrača Argentine propušta SP!

Image
OGROMAN UDARAC ZA PROTIVNIKE VATRENIH: /

Jedan od najvažnijih igrača Argentine propušta SP!

Tvrdi to Eliana Guercio, supruga golmana Manchester Uniteda.

"Ništa nije slomljeno, u pitanju je komadić oštećene hrskavice. Liječnici su mu rekli da će biti spreman za Svjetsko prvenstvo. Oporavak od takve vrste ozljede traje dva do maksimalno tri tjedna. Uz napor koji moj suprug ulaže, mogao bi biti spreman za prvu utakmicu", njene riječi izrečene u TV šouu Los Angeles De La Manana prenosi The Sun.

Umorna od laži

Nije se tu zaustavila...

"Mnogi ga ljudi ne žele u reprezentaciji. Tvrde da je u pitanju fraktura kako bi to opravdali. Umorna sam od laži. Ne znam govore li to jer su nesposobni, neinformirani, kukavice ili iz osobnih interesa, što bi od svega bilo i najgore."

Argentina je smještena u skupinu D Svjetskog prvenstva u kojoj su i Hrvatska, Island i Nigerija. Prvu utakmicu igra protiv Islanda 16. lipnja, a potom protiv Vatrenih pet dana kasnije.

Play ponuda
Play ponuda