SJEĆATE SE HAJDUKOVOG GOLMANA-GOLGETERA KOJEG JE PRATIO REAL? / Rebiću i Ibrahimoviću je zagorčao živote

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSEL

Za SPAL je skupio tri nastupa, a pred njim je zahtjevna zadaća. Morat će u novom klubu biti maksimalno prilagodljiv i dati sve od sebe da zaustavi udarce koji bi SPAL približili ispadanju iz lige.

3.7.2020.
11:36
Ivo Cagalj/PIXSEL
VOYO logo

Igrala se devedeset i tko zna koja minuta na Poljudu. Hajduk je bio u problemima protiv Istre, rezultat 2:2 jednostavno nije bio dovoljno dobar. Udarac iz kuta u posljednjim je trenucima golgeterskom reakcijom u maniri rasnih centarfora Hajduku je donio pobjedu - golman.

Taj se pogodak glavom u padu Karla Letice puštao bezbroj puta u reprizi, obišao je svijet, dovoljno da se pročuje da je mladi vratar Splićana na meti Real Madrida. "Daju mi te neke nadimke kao na primjer Karlo Veliki, ali ne bih volio da me se tako oslovljava", govorio je tad, prije dvije godine skromni Letica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je, nakon što dvije godine gotovo da i nismo čuli za njega, opet zasjao na velikoj sceni. Na vratima SPAL-a koji je priuštio Milanu iznenađujuć remi. Milanezi su se u posljednjim sekundama čupali da izvuku bod protiv fenjeraša, što im je dosta zagorčalo živote u borbi za europske pozicije.

Letica je na golu bio sjajan, Iako je primio dva komada, upisao je osam obrana, a pet udaraca bilo je unutar šesnaesterca. Prema SofaScoreu dobio je, uz Daboa, najvišu ocjenu u svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[VIDEO] PRIZORI IZ KAO IZ HORORA NA UTAKMICI NAPOLIJA I ATALANTE: /

Vratar ležao na travi, krv mu curila niz lice

Image
[VIDEO] PRIZORI IZ KAO IZ HORORA NA UTAKMICI NAPOLIJA I ATALANTE: /

Vratar ležao na travi, krv mu curila niz lice

Novi početak

Čudnovat je zapravo put Karla Letice. Od svog tog interesa velikana o kojem se pričalo (Real, Arsenal), završio je u Club Bruggeu za tri milijuna eura. Hajduk je dobio lijep novac, ali Letica nije profitirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupio je u dvije sezone tek 16 nastupa za Belgijance pa je ovog ljeta poslan u SPAL na posudbu. I to tko zna bi li uopće stigao u Italiju da se SPAL da se prvi vratar Etrit Berisha nije ozlijedio.

Za SPAL je skupio tri nastupa, a pred njim je zahtjevna zadaća. Morat će u novom klubu biti maksimalno prilagodljiv i dati sve od sebe da zaustavi udarce koji bi SPAL približili ispadanju iz lige. Jer na predzadnjoj su poziciji, a šest ih bodova dijeli od ispadanja. Tko zna, možda može učiniti još jedno čudo u završnici, kao prije dvije godine protiv Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo