ZABORAVLJENO REMEK-DJELO / Sjećate li se jednog od najbizarnijih Hajdukovih golova? Sada je osvanuo na stranici koju prati gotovo dva milijuna ljudi

Image
Foto: Screenshot Twitter

Utakmica se igrala 2019. godine i Splićani su slavili s 2:0, a Josip Juranović tadašnji igrač Hajduka, zabio je jedan od najbizarnijih golova

22.8.2022.
20:58
Screenshot Twitter
VOYO logo

Profil na Twitteru kojeg prati 1.7 milijuna ljudi, Out of Context Football, svakodnevno objavljuje fotografije i snimke smiješnih i bizarnih scena s nogometnih terena.

Nije im važno je li gol ili situacija aktualna, pa su tako sada odlučili objaviti jednu situaciju s hrvatskih travnjaka, točnije iz utakmice Hajduka i Slaven Belupa. Utakmica se igrala 2019. godine i Splićani su slavili s 2:0, a Josip Juranović tadašnji igrač Hajduka, zabio je jedan od najbizarnijih golova u povijesti HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bizaran gol

Naime, Josip Posavec, tadašnja "jedinica" Hajduka, loše je bacio jednu loptu i Slavenov igrač ju je oteo i odmah ga odlučio lobati. Lob je bio sjajan, ali Posavec se uspio vratiti do linije i iščupao ju je s crte. Velik broj igrača Slavena to nije vidio i počeli su slaviti pogodak.

No, Hajduk je krenuo u kontranapad, vratar Slavena Antonio Ježina bio je u tom trenutku slavio pogodak sa svojom klupom i ostavio je vrata prazna. Lopta je zatim stigla do Juranovića koji je pred sobom imao prazna vrata i vrlo lagan posao. Video je do sada skupio 23 tisuće lajkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo