VIDEO: / Modrić opet glavni igrač Reala! Asistirao za pobjedu!

Real Madrid je na najbolji mogući način iskoristio remi u derbiju Atletica i Barcelone (0:0) i minimalnom pobjedom 1:0 u Kataloniji protiv Espanyola u 19.

12.1.2014.
20:59
VOYO logo

Prvo ime u novoj pobjedi Kraljevskog kluba bio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je već drugu utakmicu zaredom bio asistent za gol i bio je potpuni gazda skoro svega na travnjaku.

Ovog puta je Lukina lopta iz prekida s desne strane u 55. minuti pronašla glavu Pepea koji je prevario golmana Espanyola i donio tri boda Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim asistencijom, Modrić se istaknuo s nekoliko odličnih prodora, kao i točnih lopti, ali i dobrih obrambenih intervencija. Isto tako, u 13. minuti je zbog oštrog starta požutio.

http://videa.hu/player?v=G3b29UAkIwchnmYr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je do kraja utakmice mogao i do uvjerljivije pobjede, ali se s nekoliko velikih promašaja istaknuo Cristiano Ronaldo pa je završilo samo 1:0.

//www.youtube.com/embed/gUazfCrMPns

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon polovice prvenstva Real je tako došao na samo tri boda zaostatka za Barcelonom i Atleticom.

Nakon 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je smanjio zaostatak za vodećim dvojcem Barcelonom i Atletico Madridom na tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Rekli smo već i prije, 100 bodova bit će potrebno za osvajanje naslova i moramo ih osvojiti. Neće biti lako, ali motivirani smo i puni entuzijazma. Ovo je bio važan trenutak jer Atletico i Barcelona igraju dobro i nema puno prilika za smanjivanje zaostatka. Moramo biti zadovoljni – rekao je Ancelotti.

- Zadovoljan sam utakmicom jer je momčad imala ravnotežu, igrala je dobar nogomet i nije riskirala. Smanjili smo bodovni zaostatak i to je bio naš cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je talijanski strateg komentirao i igru strijelca jedinog gola Pepea.

- Mislim da Pepe ima jako dobru sezonu. Na početku je bio malo neodlučan oko ostanka, ali odlučio je ostati nakon što sam mu rekao da je važan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primera, 19. kolo:

Levante - Malaga 1-0 (Barral 19) Espanyol - Real Madrid 0-1 (Pepe 55) Getafe - Rayo Vallecano 0-1 (Bueno 29) Betis - Osasuna 1-2 (Molina 80 / Roberto Torres 2, Figueras 57-ag)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Barcelona 50, 2. Atletico Madrid 50, 3. Real Madrid 47, 4. Athletic Bilbao 36, 5. Real Sociedad 32 (-1)..., 10. Levante 23...

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo