SJAJNI, ALI VEĆ ZABORAVLJENI VATRENI STIŽE U DINAMO? / 'Modri' bi ovoga ljeta mogli uhvatiti jednog od najvećih kapitalaca

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Spominjao se u kontekstu Dinama još prošle zime, ali je na kraju posuđen Anderlechtu

24.6.2020.
15:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac Marko Pjaca doznao je prije nekoliko dana neugodnu vijest da ga na kraju belgijski Anderlecht ipak ne želi otkupiti niti mu produžiti posudbu i sada će se morati vratiti u Juventus gdje za njega već odavno nema mjesta.

Dakle, Pjaca sada mora pod hitno pronaći novi klub, bilo za posudbu, bilo za stalno, a u priči se opet pojavio zagrebački Dinamo. Naime, ako je vjerovati napisima SN-a, Pjaca bi ovoga ljeta mogao završiti na Maksimiru, četiri godine nakon što ga je napustio u transferu vrijednom rekordnih 23 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Pjaca se spominjao u kontekstu Dinama još prošle zime, ali je na kraju posuđen Anderlechtu gdje se nije naigrao, prije svega zbog prekida uzrokovanog koronavirusom, a onda i zbog toga što su Belgijanci svoju ligu završili za zelenim stolom prije dva mjeseca.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

February 2, 2020, Brussels, BELGIUM: Anderlecht's Marko Pjaca pictured during a soccer match between RSC Anderlecht and Royal Excel Mouscron, Sunday 02 February 2020 in Brussels, on day 24 of the 'Jupiler Pro League' Belgian soccer championship season 2019-2020. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR, Image: 496091197, License: Rights-managed, Restrictions: * EXCLUSIVE to ZUMA: Belgium, France, Germany, Luxembourg and Netherlands Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Virginie Lefour / Zuma Press / Profimedia

Povratak u Dinamo

Pjaci kronično nedostaje ozbiljne minutaže i kontinuiteta kojim bi ponovo ušao u formu i možda se izborio za mjesto u reprezentaciji, Juventus ga se pak pod hitno želi riješiti jer Pjaca, koji nije u kadru, ima plaću od oko tri milijuna eura godišnje, a Dinamo od odlaska Danija Olma nema igrača u veznom redu koji može napraviti razliku, a Pjaca, vjerujemo to i dalje može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profitirati u ovom slučaju mogu baš svi, a navodno Juventus nije odbacio mogućnost posuđivanja Pjace Dinamu jer su svjesni da bi se ovdje mogao preporoditi, a samim time bi ga kasnije mogli lakše prodati.

No, nešto se tu pita i Marka Pjacu. Navodno je njegova odluka bila ta da ove zime ode u Belgiju, a ne u Dinamo, ali sada bi se možda mogao predomisliti. U Dinamu ga ne čeka proces prilagodbe, bit će sigurno glavni igrač, liga nema prezahtjevan tempo i moći će se brzo vraiti na stare staze. No, kažemo opet, pitanje je želi li Pjaca igrati ponovo u Hrvatskoj ili ga više zanimaju neke ponude stranih klubova, ako ih uopće i ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo