SJAJNE VIJESTI ZA PERIŠIĆA: / Bayern će mu dovesti jednog od najboljih Vatrenih i dobrog prijatelja, a za sve postoji jako dobar razlog

Image
Foto: Profimedia

Bayern je, prema posljednjim informacijama, Interu ponudio 12 milijuna eura za Perišića, no ta ponuda nije zadovoljila Talijane koji žele dva milijuna više te su sada pregovori u tijeku

4.9.2020.
16:48
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ovu je sezonu proveo na posudbi u prvaku Njemačke i Europe Bayernu iz Munchena iz talijanskog Intera, a tijekom posljednjih mjeseci pojavila su se razna nagađanja hoće li ga Bavarci otkupiti nakon posudbe.

Kao potencijalni problem navodila se činjenica da Perišić ima 31 godinu te da Nijemci na žele platiti 20 milijuna eura, koliko iznosi klauzula za njegovu kupnju u ugovoru u posudbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Bavarci su se ipak odlučili zadržati Vatrenog i dogovaraju njegov transfer, prenio je tu informaciju ugledni njemački list Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je, prema posljednjim informacijama, Interu ponudio 12 milijuna eura za Perišića, no ta ponuda nije zadovoljila Talijane koji žele dva milijuna više te su sada pregovori u tijeku.

Bild je u utorak objavio da su u Bayernu prelomili i da su odlučili kupiti Perišića jer njihov trener Hansi Flick želi u svojoj momčadi četvrtog krilnog napadača visoke razine. Ističu i da je klupski čelnik Karl-Heinz Rummenigge osobno preuzeo brigu oko pregovora s Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TREBA LI SE REBIĆ ZABRINUTI NAKON OVOG POTEZA MILANA? /

Upravo su doveli iz Reala igrača koji igra na njegovim pozicijama

Image
TREBA LI SE REBIĆ ZABRINUTI NAKON OVOG POTEZA MILANA? /

Upravo su doveli iz Reala igrača koji igra na njegovim pozicijama

Žele i Brozovića

No ne bi se tu trebali zaustaviti Bavarci. Kako danas prenosi talijanski Corriere dello Sport, Inter bi rado prodao Bayernu i Marcela Brozovića, hrvatskog reprezentativca koji je ovih godina postao jedan od najboljih veznjaka na svijetu.

Talijani će navodno tražiti 40 milijuna eura odštete za Brozovića, no za sve to postoji jako dobar razlog. Naime, Interu je navodno velika želja dovesti Kantea koji bi onda preuzeo Brozovićevu ulogu zadnjeg veznog u prvom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je ovog proljeća zbog svojih incidenata Brozović skinut s liste Interovih nedodirljivih, rekli su čelnici Intera da će poslušati ponude za njega, a njegovo dovođenje u Bayer logično je jer odlazi Thiago Alcantara.

Perišić i Brozović su, inače, jako dobri prijatelji, što se moglo najbolje vidjeti i na okupljanju reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo