Sjajne vijesti za Vatrene! Sprema se velika ofenziva

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza dogovorila je s kolegama iz Talijanskog nogometnog saveza detalje vezane uz organizaciju kvalifikacijske utakmice za Euro 2016. između dviju reprezentacija.

24.9.2014.
8:52
VOYO logo

Za navijače hrvatske reprezentacije rezervirano je 4.500 ulaznica po popularnoj cijeni od 10 eura, što je sjajna vijest prvenstveno zato što bi ogled s Azzurrima trebao privući najveće zanimanje. Ruku na srce, Norveška i Bugarska, a posebice Azerbajdžan i Malta nisu tako atraktivni suparnici kao izabranici Antonija Contea.

"Dogovorili smo reciprocitet i inzistirali da se ne dižu cijene", izjavio je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović za Sportske novosti, što bi trebalo značiti da će talijanski navijači po jeftinoj cijeni i na utakmicu u Hrvatskoj koja će se igrati 12. lipnja sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostovanje koje prethodi odlasku u Italiju je ono u Bugarskoj u Sofiji 10. listopada ove godine, a vezano uz tu utakmicu Vrbanović ima također dobre vijesti: "Na stadionu Levski imamo pet posto kapaciteta. To je između dvije i tri tisuće, mislim da će biti dovoljno."

//www.youtube.com/embed/MyVLvlqNsXs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo