SIR ALEX FERGUSON U UNITEDU, SPREMAN JE POMOĆI: / Crveni dio Manchestera ima nevjerojatan razlog za zadovoljstvo

Image
Foto: AFP

'Ne postoji osoba koja može dati bolji savjet od njega'

29.12.2018.
8:41
AFP
VOYO logo

Sir Alex Ferguson, legendarni menadžer Manchester Uniteda, trebao bi se danas pojaviti na treningu momčadi kluba kojeg je uspješno vodio od 1986. do 2013. godine. Trener pod čijom su rukom osvojeni deseci trofeja, među njima i njih 13 za naslov najbolje momčadi Premier lige i dva za osvojenu Ligu prvaka, na trening stiže nakon poziva aktualnog klupskog menadžera Olea Gunnara Solskjaera.

'I dalje je najbolji'

Pozvao je Solskjaer svog mentora na pripremu momčadi za nedjeljnu utakmicu protiv Bournemoutha dokazavši tako da je usko povezan sa legendarnim stručnjakom koji ga je vodio kroz igračke dane u Unitedu, ali i koji je navodno klupski vrh uvjerio da je upravo on dobro rješenje za trenersku poziciju po otkazivanju suradnje Joseu Mourinhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U kontaktu sam sa Šefom. Ne znam koliko je on sudjelovao u mom imenovanju na ovu poziciju, ali naravno da sam mu poslao sam mu poruku nakon što sam primio telefonski poziv. Uživat ćemo u čaju u njegovoj kući i raspraviti neke ideje. Ne postoji osoba koja može dati bolji savjet od njega. Imao sam najboljeg učitelja. Bio je i još uvijek jest najbolji", kazao je Solskjaer o Fergusonu, a prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo