Odlazi na liječenje / Siniša Mihajlović ponovno vodi bitku s leukemijom: 'Dat ću sve od sebe da se vratim čim prije'

Image
Foto: Slavko Midžor/Pixsell.

Trener Bologne i bivši izbornik srpske nogometne reprezentacije, Siniša Mihajlović od idućeg tjedna ide u kliniku na tretman protiv leukemije.

26.3.2022.
14:10
Slavko Midžor/Pixsell.
VOYO logo

Bivši srpski nogometaš i današnji trener Bologne, Siniša Mihajlović, mora ponovno proći kroz tretman liječenja protiv leukemije. Mihajloviću je po prvi put dijagnosticirana leukemija u ljeto 2019. godine.

On se s kemoterapijom i transplatacijom koštane srži oporavio, a sada ide na nove tretmane kako bi konačno uklonio bolest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova bolest je vrlo hrabra čim ponovno napada nekog poput mene. Ako joj prva lekcija nije bila dovoljna, dat ću joj drugu. To je život, pun uspona i padova, rupa u koje možete upasti, ali uvijek morate naći snagu da ponovno ustanete," rekao je.

FORZA MIHAJLOVIC! ❤️� pic.twitter.com/1SIvSuL5RF

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od idućeg tjedna ću biti primljen u Kliniku Sant Orsola. Znam da sam u dobrim rukama. Mirniji sam nego što sam bio prije dvije i pol godine. Znam što moram napraviti, situacija je drugačija i nadam se da neće potrajati."

"Dat ću sve od sebe da se vratim čim prije, ali morat ću propustiti neke utakmice. Već mi je u sobi priređeno sve što mi treba da mogu pratiti treninge i utakmice. Siguran sam da me moji momci neće iznevjeriti. Borit ću se s njima i siguran sam da će se oni boriti za mene. Zamolio bih navijače Bologne da ih podrže, a ja ću se brzo vratiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović je trener Bologne već tri godine, a njegova momčad trenutno je 12. u poretku talijanske Serie A. U karijeri je još trenirao Milan, Fiorentinu, Cataniju, Torino, Sporting, Sampdoriu i reprezentaciju Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo