Polažu velike nade u hrvatsku zvijezdu: 'Statistika mu je impresivna!'

Još je uvijek neizvjesno hoće li dosadašnji napadač Rijeke Andrej Kramarić predstojeći vikend debitirati za svoj novi klub Leicester City.

15.1.2015.
9:51
VOYO logo

Podsjetimo, Engleski nogometni savez (FA) je podupro zahtjev Leicestera da se Kramariću izda radna dozvola, ali konačnu riječ ima britansko Ministarstvo rada. To bi trebala biti samo formalnost, ali još uvijek nije sigurno hoće li dozvola stići na vrijeme da naš reprezentativac zaigra u subotu protiv Stokea u 22. kolu Premierlige.

Kako piše lokalni Leicester Mercury, Kramarić je još od kraja prošlog tjedna prisutan na treninzima novoga kluba, ali ne smije trenirati dok ne budu sređene sve formalnosti oko radne dozvole. No, na suigrače je, unatoč tome, već ostavio dobar dojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek ne trenira s nama, ali čini se da je riječ o dobrom dečku. Cijelo je vrijeme tu, gleda treninge i priča sa svima. Siguran sam da jedva čeka da krene u akciju, ali već sada među nama vladaju dobre vibracije", rekao je branič Danny Simpson.

"Gledao sam snimke njegovih igara. Jedan je gol zabio volejom s 30-ak metara. Ako zabije nekoliko takvih i ovdje, bit ću sretan. Njegova je golgeterska statistika impresivna i nadam se da će tako nastaviti i u Premierligi", dodao je Simpson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Leicester City je trenutno na posljednjem mjestu u Premierligi sa 17 osvojenih bodova. Sigurna zona mu zasad bježi tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo