INTER NA POGON VATRENIH / Inzaghi poslije pobjede pričao o Hrvatima i Perišićevom golu: 'Nije zabio mjesecima. Slijedio sam instinkt i to napravio'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Brozović i Perišić i ove su sezone ključni igrači Intera

22.9.2021.
8:08
Profimedia
VOYO logo

U susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na gostovanju pobijedio Fiorentinu s 3-1, a posljednji pogodak na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Image
PREOKRET U FIRENCI /

Ivan Perišić zabio gol za potvrdu pobjede Intera, pogledajte ga

Talijanski prvak je izborio pobjedu, kojem je barem privremeno preuzeo vodstvo na ljestvici, okrenuvši rezultat s tri gola u nastavku, nakon što su "Viole" na poluvremenu vodile s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je povela golom Riccarda Sottila u 23. minuti i uspjela je održati vodstvo do odmora. U 52. minuti je Matteo Darmian izjednačio, a samo tri minute kasnije Edin Džeko je doveo goste u vodstvo. U posljednjim trenucima susreta Perišić je potvrdio pobjedu na asistenciju Roberta Gagliardinija. Dodajmo kako je Fiorentina od 78. minute igrala bez isključenog Nicolasa Gonzaleza. Perišić i Mateo Brozović su odigrali cijeli susret za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključni potez

"Perišić nije zabio mjesecima. Premjestio sam ga na mjesto napadača i postigao je gol. Ponekad i trener mora slijediti svoj instinkt", rekao je poslije utakmice trener Intera Simone Inzaghi. Govorio je i o snazi Intera iz prekida.

"Imamo sjajne napadače, plus igrače poput Calhanoglua, Dimarca i ako je potrebno Brozovića, koji također dobro zna izvesti slobodan udarac", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također naveo je kako je Inter sjajno ušao u sezonu, ali i da ima mjesta za napredak.

"Sretan sam što sam u ovom klubu, jer smo ostali bez trojice sjajnih igrača (Lukaku, Hakimi, Eriksen), ali se nismo predali. Uvjereni smo da smo na pravom putu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Inter s 13 bodova, Napoli na drugom mjestu ima bod manje, ali i utakmicu manje, dok Milan i Atalanta imaju po 10 bodova.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo