PREOKRET U FIRENCI / Ivan Perišić zabio gol za potvrdu pobjede Intera, pogledajte ga

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Pobjedu je ostvarila i Atalatna koja je protiv Sassuola slavila sa 2:1, a sve najvažnije se dogodilo u prvom poluvremenu

21.9.2021.
22:52
Profimedia
VOYO logo

U susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na gostovanju pobijedio Fiorentinu sa 3:1, a posljednji pogodak na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Talijanski prvak je izborio pobjedu, kojem je barem privremeno preuzeo vodstvo na ljestvici, okrenuvši rezultat s tri gola u nastavku, nakon što su Viole na poluvremenu vodile sa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je povela golom Riccarda Sottila u 23. minuti i uspjela je održati vodstvo do odmora. U 52. minuti je Matteo Darmian izjednačio, a samo tri minute kasnije Edin Džeko je doveo goste u vodstvo. U posljednjim trenucima susreta Perišić je potvrdio pobjedu na asistenciju Roberta Gagliardinija. Perišićev pogodak pogledajte OVDJE.

Dodajmo kako je Fiorentina od 78. minute igrala bez isključenog Nicolasa Gonzaleza. Perišić i Mateo Brozović su odigrali cijeli susret za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO TEBE KAMENOM... /

HNS objavio Rebićevu fotografiju u hrvatskom dresu: Evo što su mu poručili

Slavlje Atalante

Pobjedu je ostvarila i Atalatna koja je protiv Sassuola slavila sa 2:1, a sve najvažnije se dogodilo u prvom poluvremenu.

Domaćin je poveo u 4. minuti golom Robina Gosensa, u 37. minuti je Davide Zappacosta povisio na 2:0, a u posljednjim trenucima prvog dijela Domenico Berardi je smanjio na 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Pašalić je odigrao posljednjih šest minuta i nadoknadu za domaći sastav.

Badelj igrao u remiju

U prvom susretu petog kola Bologna i Genoa su odigrale 2:2, a sva četiri gola pala su u drugom poluvremenu. Domaćin je vodio 1:0 i 2:1, no Genoa je uspjela izboriti remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Bolognu su zabili Aaron Hickey (49) i Marko Arnautović (85-11m), dok su za goste strijelci bili Mattia Destro (55') i Domenico Criscito (89'-11m).

Za Genou je cijeli susret igrao Milan Badelj, dok Adrian Šemper nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Inter sa 13 bodova, Napoli na drugom mjestu ima bod manje, ali i utakmicu manje, dok Milan i Atalanta imaju po 10 bodova.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo