SIMON ROŽMAN VIŠE NIJE TRENER RIJEKE: / Zna se i prvi kandidat za preuzimanje posrnulog kluba s Rujevice

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Rožman i Rijeka u posljednjih osam utakmica pobijedili su samo jednom, a novi poraz protiv Hajduka na Rujevici bila je kap koja je prelila čašu i razlog odlaska slovenskog trenera

27.2.2021.
22:10
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Simon Rožman više nije trener Rijeke, objavio je klub s Rujevice. Slovenac je dao ostavku nakon poraza od Hajduka, a klub je njegovu ostavku prihvatio. Njegov nasljednik trebao bi biti nekadašnji trener Lokomotive Goran Tomić, pišu Sportske novosti.

Rožman i Rijeka u posljednjih osam utakmica pobijedili su samo jednom, a novi poraz protiv Hajduka na Rujevici bila je kap koja je prelila čašu i razlog odlaska slovenskog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ROŽMAN NAKON PORAZA NA RUJEVICI: /

'Mi ni iz jedanaesterca ne možemo zabiti gol, vidjeli ste to'

Image
ROŽMAN NAKON PORAZA NA RUJEVICI: /

'Mi ni iz jedanaesterca ne možemo zabiti gol, vidjeli ste to'

Nije odavao dojam da će otići

Nakon utakmice nije zvučao kao da je na pragu odlaska.

“Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, imali smo dvije forsirane izmjene i to je Hajduk iskoristio. Mi ni iz jedanaesterca ne možemo zabiti gol, vidjeli ste to”, rekao je za Arenu Sport Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidit ćemo što ćemo dalje, moramo skupiti glave, treba se odmoriti. Danas smo dali sve što imamo, svu energiju, all-in. Mislim da smo imali 15 udaraca na gol. Još je puno do kraja prvenstva, najbitnije je kako momčad izgleda na terenu”, zaključio je Rožman nakon utakmice s Hajdukom.

Nedavno potpisao novi ugovor

Rožman je na Rujevicu stigao u rujnu 2019. godine. S Rijekom se plasirao u Europsku ligu i zauvijek će ostati u pamćenju njegova snimka na kojoj viče sa stisnutim šakama dok slavi plasman u Europu. Osvojio je s Rijekom i Hrvatski kup 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi stvar bila bolja, Rožman je upravo prije nekoliko dana potpisao novi ugovor s Rijekom koji ga je trebao zadržati do 2024. godine, no njegov staž završio je puno prije od očekivanog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo