SIMEONE JE NAKON UTAKMICE POKAZAO KOLIKO MU ZNAČI VRSALJKOV POVRATAK: / Cholo govorom o Vatrenom iznenadio sve

Image
Foto: Profimedia

U srijedu navečer je prvi put poslao među vratnice 24-godišnjeg Ivu Grbića, koji je u kolovozu bio došao iz zagrebačke Lokomotive.

17.12.2020.
16:33
Profimedia
VOYO logo

Atléticov trener Diego Simeone rekao je kako je sretan zbog povratka hrvatskog desnog beka Šime Vrsaljka, koji je u srijedu navečer zaigrao poslije devet mjeseci, te će mu biti važan do kraja sezone.

Atlético Madrid je u prvom kolu španjolskog kupa pobijedio u gostima četvrtoligaša Cardassar s 3:0. Simeone je u 76. minuti poslao na travnjak Vrsaljka, a 28-godišnji branič je u 83. minuti zabio gol čime je zaključio pobjedu prvoligaša iz Madrida. Njegov gol možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] FANTASTIČAN POVRATAK ŠIME VRSALJKA: /

Zabio gol u prvom nastupu za Atletico nakon devet mjeseci, debitirao i Grbić

Image
[VIDEO] FANTASTIČAN POVRATAK ŠIME VRSALJKA: /

Zabio gol u prvom nastupu za Atletico nakon devet mjeseci, debitirao i Grbić

"Imamo sreće što nam se vratio Vrsaljko. Nakon samo nekoliko minuta provedenih na terenu odgovorio je jako dobro na ono što se tražilo u ovoj utakmici. To nam sada daje mogućnost na mjestu desnog beka", izjavio je Simeone.

Vrsaljko je zbog ozljede koljena posljednji put nastupio 11. ožujka u pobjedi Atlética nad Liverpoolom u Ligi prvaka. Nakon toga je u Madridu prošao lakši operacijski zahvat te je s momčadi počeo trenirati prije deset dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Potrebni su nam svi igrači'

"Znali smo da će mu ovo biti prva utakmica, i to na umjetnoj travi koja ne omogućuje igračima da se osjećaju ugodno. Zbog toga smo mu odlučili dati manje minuta na takvom travnjaku. Bilo je bitno da osjeti igru, da se uključi", objasnio je Simeone zašto ga nije uveo od prve minute protiv osjetno slabijeg protivnika.

"No na travnjaku se osjećao dobro i to nas čini jako zadovoljnima. Svi igrači su se jako razveselili kada je zabio gol. U nadolazećim utakmicama doprinijet će nam važnim stvarima a kako natjecanje bude odmicalo njegova forma će rasti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simeone će postepeno davati minute Vrsaljku, uglavnom u kupu, te će on biti zamjena engleskom reprezentativcu Kieranu Trippieru. Proteklih mjeseci Simeone je imao samo Trippiera na toj poziciji. Atlético ima visoke ambicije u sva tri natjecanja. Trenutačno je vodeći u prvenstvu te se plasirao u osminu Lige prvaka gdje će igrati protiv Chelsea.

"Potrebni su nam svi igrači", upozorio je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu navečer je prvi put poslao među vratnice 24-godišnjeg Ivu Grbića, koji je u kolovozu bio došao iz zagrebačke Lokomotive. Grbić je pričuva prvom vrataru Janu Oblaku a protiv Cardassara gotovo nije imao posla. Simeone je proteklih sezone u kupu davao priliku rezervnim vratarima.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo