Fotogalerija /

Šime Vrsaljko poigrao se s kosom zvijezde Manchester Cityja: Guardiola poludio na Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Grealisha se u više navrata oštro fauliralo, a posebno se ističe prekršaj Angela Correae koji je i napucao loptu prema Grealishu dok je ležao na travnjaku.

6.4.2022.
9:02
Profimedia
VOYO logo

Manchester City porazio je Atletico Madrid s minimalnim rezultatom od 1-0 na Etihadu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Jedini pogodak na utakmici zabio je nevjerojatni Kevin de Bruyne, koji će za par mjeseci biti ogroman izazov za Hrvatsku reprezentaciju na Mundijalu u Katru.

Kao što vrlo često bude slučaj, Atletico je odigrao utakmicu u kojoj vrlo vjerojatno nisu uživali ni vjerni navijači madridskog kluba. City je dominirao s loptom, imali su ju u posjedu čak 71% posto susreta. Omjer udaraca još je šokantniji, City je imao 15 pokušaja na vrata Atletica dok su oni imali... nula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tvrda utakmica /

City razbio Atleticovu obranu, ekipa Diega Simeona ima nadu za uzvrat

Image
tvrda utakmica /

City razbio Atleticovu obranu, ekipa Diega Simeona ima nadu za uzvrat

Poznato je da momčad Diega Simeonea ne igra za dojam, već za rezultat. Igrajući u gostima, Atletico si nije htio priuštiti više od lova minimalnog zaostatka u Španjolskoj. Do tog cilja došli su i grubim prekršajima, a posebno im je za oko pao Jack Grealish.

Nisu mu dali mira...

Grealisha se u više navrata oštro fauliralo, a posebno se ističe prekršaj Angela Correae koji je i napucao loptu prema Grealishu dok je ležao na travnjaku. Trener Cityja, Pep Guardiola, sjurio se na teren vikao "ti si lud" prema Correi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, igrači Atletica provocirali su 26-godišnju britansku zvijezdu i s konstantnim diranjem njegove kose. To je najprije učinio hrvatski bek, Šime Vrsaljko, a kasnije i Stefan Savić.

Pep Guardiola nije bio miran, pa je bez puno razmišljanja uskočio na teren gdje je tražio bolju zaštitu svojih igrača. Nakon utakmice je rekao: "Moramo kontrolirati naše emocije i raditi ono što radimo."

"Sudac će biti tamo. Atletico dobro poznaje knockout fazu natjecanja i to će biti vrlo dobar test za našu zrelost," najavio je Guardiola uzvrat u Madridu pa komentirao oštru igru: "Sudac je tamo, nije moj posao. Jack je reagirao stvarno dobro i ostao usredotočen na ono što smo trebali učiniti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo