ŽRTVE VRIJEĐANJA / Šibenik otkrio da im se Hajduk javio zbog skandalozne Livajine pjesme, evo što su im Splićani poručili

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Dok se Hajduk ispričava na sve strane, još uvijek se čeka kakvu će HNS 'odrezati' kaznu

26.5.2023.
11:38
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Ne stišavaju se reakcije na još jedan skandalozan potez najboljeg igrača Hajduka Marka Livaje koji je nakon pobjede u finalu Kupa poveo pjesmu kojom je vrijeđao Šibenik.

Image
NEPRIMJERENO SLAVLJE /

Hrvatski nogometni savez nakon Livaje pokrenuo disciplinski postupak protiv još dvojice hajdukovaca

Image
NEPRIMJERENO SLAVLJE /

Hrvatski nogometni savez nakon Livaje pokrenuo disciplinski postupak protiv još dvojice hajdukovaca

Iako je član reprezentacije, Livaja je uzeo megafon i sa Torcidom poveo pjesmu koja je zgrozila Hrvatsku, ali i regiju. "Freze, traktori i seoski putevi, pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine", 'grmilo' je Rujevicom, a Livaji zbog toga prijeti kazna jer je HNS pokrenuo disciplinski postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se oglasio Šibenik i osudio Livajin potez.

"HNK Šibenik ovim putem oštro osuđuje incident igrača i kapetana HNK Hajduka Marka Livaje koji je po završetku finalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigrane u Rijeci ovu srijedu 24.svibnja 2023. na stadion HNK Rijeke putem megafona poveo navijanje prema navijačkoj skupini HNK Hajduka izrazito neprimjerenog sadržaja i konotacije koja niti u jednom slučaju nije u duhu sportskog navijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem vas želimo obavijestiti kako je vodstvo HNK Hajduk tijekom jučerašnjeg dana kontaktiralo vodstvo našeg kluba te se ispričalo i izrazilo žaljenje radi incidenta njihovog kapetana Marka Livaje.

Član uprave HNK Šibenik gospodin Željko Karajica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šibenik i Split dva su dalmatinska grada koja bi se trebali držati zajedno i predstavljati zajedničkom sinergijom snagu nogometne Dalmacije. Nadam se kako ćemo u budućnosti imati priliku raditi na poboljšanju odnosa naših navijača, kao i navijačkih odnosa generalno, te da ćemo u fokus staviti nogometnu igru, rezultate i uspjehe na terenu. Stava sam kako svi profesionalni sportaši trebaju biti primjer navijačima i svakodnevno se zalagati u borbi protiv diskriminacije i omalovažavanja po bilo kojoj osnovi'".

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja, od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo