Na fantastičnom Hrvatu žele zaraditi bogatstvo!

Ivan Rakitić odigrao je još jednu odličnu utakmicu za Sevillu u posljednjem ogledu 26. kola španjolske Primere.

5.3.2013.
12:45
VOYO logo

Za Sevillu je to bila peta domaća pobjeda u nizu, a iako nije postigao pogodak, Rakitić još jednom može biti zadovoljan svojom predstavom. Glavnina akcija koje su se poslije pretvorile u opasnost po Celtina vrata kretale su od Rakitića, koji je bio rastrčan, precizan u dodavanjima i spreman za razigravanje cijele momčadi.

Svaki takav njegov novi nastup i povećava cijenu 24-godišnjaka, za kojeg je, očigledno, ozbiljno zagrizao rimski Lazio. Još ranije u veljači se navodilo da Lazio ima namjeru dovesti Rakitića tijekom ljeta i ponudio je startnih 10 milijuna eura za njega. No, španjolski mediji navode da Sevilla neće za tu cijenu pustiti Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je u financijskim problemima i iako klubu Rakitić mnogo znači, neće biti imuna na prodaju kako bi barem donekle došla do 'zraka'. No, i Sevilli je sve jasnije da na Rakitiću može itekako dobro zaraditi, pa mediji u Španjolskoj nagađaju da će za njega biti postavljena još veća cijena. U Laziju su, navodno, spremni i na to, te zbog toga nemaju namjeru odustati od svoje velike ljetne želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je ugovorno za Sevillu vezan do ljeta 2015. godine.

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo