VIDEO: / Nova sezona Serie A otvorena senzacijom!

Nova sezona talijanskog nogometnog prvenstva započela je velikim iznenađenjem.

24.8.2013.
20:20
VOYO logo

Iako je Milan poveo golom veznjaka Andree Polija iz 14. minute na asistenciju Marija Balotellija, Verona je došla do velikog preokreta u režiji 36-godišnjeg veterana Luce Tonija.

Bivši je napadač Fiorentine i Bayerna postigao oba gola za Veronu i to oba glavom. Prvog je zabio s ruba peterca nakon ubacivanja Romula iz kuta u 30. minuti, dok je drugog postigao na sličan način u 53. minuti, također s ruba peterca, ali mu je kod ovog gola asistirao Boško Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je propustio pobijediti na startu nove sezone u talijanskom prvenstvu u posljednje tri godine (dva poraza i remi), a prošle je sezone primio čak 15 golova glavom, više od bilo koje druge momčadi u Seriji A.

http://videa.hu/player?v=vMKoYyOQwQxWP4sZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toni je pak Milanu u Seriji A zabio čak 7 golova, a efikasniji je tijekom karijere bio samo protiv Parme kojoj je zabio devet golova.

Juventus je prvenstvo otvorio gostujućom 1:0 pobjedom protiv Sampdorije. Braniteljima naslova pobjedu je donio gol Carlosa Teveza iz 58. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinskom je napadaču to bio premijerni gol u Seriji A po ovoljetnom transferu iz Manchester Cityja, a zabio ga je s ruba peterca u praznu mrežu, okončavši lijepu akciju koju je započeo Arturo Vidal loptom koja je 'prerezala' Sampdorijinu obranu. Sam asistent Tevezu pri pogotku bio je Paul Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tevez se tako među strijelce za Juventus upisao u oba dosadašnja službena nastupa, budući je zabio i Laziju u talijanskom Superkupu (4:0).

Sampdoria je u cijelom susretu uputila tek jedan udarac u okvir vratiju Gianluigija Buffona, a u posljednjim trenucima ostala je bez pocrvenjelog braniča Paola Castellinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo