SENZACIJA S APENINA, KOVAČ DOVODI VATRENOG U MONACO? / Bivši izbornik prokomentirao priču koja kruži po talijanskim medijima

Image
Foto: Screenshot

On je jedan od igrača čije se ime sve više spominje u kontekstu transfera

12.9.2020.
9:28
Screenshot
VOYO logo

Trener talijanskog prvoligaša Intera AntonioConte navodno je ponudio je Chelsea ChristianaEriksena i MarcelaBrozovića u zamjenu za N'GoloaKantea, objavio je u petak "Telegraph". Francuski veznjak je na vrhu Conteove liste želja, međutim Inter ne želi platiti 60 milijuna eura koliko traže sa Stamford Bridgea.

Talijani su u zamjenu za Kante ponudili Brozovića i Eriksena, no Chelsea je to odbio. Englezi pišu kako u londonskom klubu ne žele pregovarati s Nerazzurrima oko dogovora o razmjeni zbog načina na koji je Conte napustio Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Conte je od 2016. do 2018. vodio Chelsea, a nakon što je dobio otkaz, tužio je klub jer je imao još godinu dana ugovora. Vlasnik Chelsea RomanAbramovič se pokušao dogovoriti, no Conte je to odbio i na sudu dobio oko 10 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se tjedana sve više nagađa kako bi Brozović uskoro mogao napustiti San Siro. Gazzetta je nedavno objavila kako je Interu dosta skandala hrvatskog veznjaka koji je ugovorom vezan za milanski klub do 2022. uz klauzulu od 60 milijuna eura.

Ovu cijelu situaciju oko Vatrenog navodno želi iskoristiti i bivši izbornik NikoKovač i dovesti ga u Monaco. Gazzetta ističe kako su Francuzi prije mjesec dana spremili ponudu 22 milijuna eura, ali da ih je Inter odbio pa sada razmišljaju o tome da je podebljaju. Inter bi, nagađa se, Brozovića pustio za 40 milijuna. Na ove glasine osvrnuo se na konferenciji za novinare i sam Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je sjajan igrač, igra u velikom klubu i za Hrvatsku, ali nije igrač za nas jer u ovom trenutku idemo u drugom smjeru", poručio je Kovač.

Unatoč tomu, Corriere dello Sport tvrdi da je njegov menadžer Miroslav Bičanić stigao u Milano te da bi se uskoro trebao sastati s predstanvicima Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvat sada shvaća da je an tržištu”, naglasili su Talijani.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo