Zvijezda PSG-a / Senzacija na vidiku? Barcelona se uključila u borbu za Kyliana Mbappea

Image
Foto: Profimedia

Barcelona je doživjela renesansu pod Xavijem, a izgleda da se klub oporavlja i na financijskom području godinu dana nakon početka mandata predsjednika Laporte.

25.3.2022.
9:56
Profimedia
VOYO logo

Kylian Mbappe najveća je meta europskih klubova ovo nadolazeće ljeto. 23-godišnjem Francuzu ističe ugovor s PSG-om, gdje je već godinama nakon transfera iz Monaca. S Parisom je bio i u finalu Lige prvaka 2020, gdje su ipak izgubili od Bayerna.

Gotovo je sigurno da Mbappe neće nastaviti karijeru u francuskom klubu. Već je prošlo ljeto htio napustiti redove PSG-a, a dobro je poznato kako je Real Madrid njegova destinacija iz snova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
sramotno /

Zvijezda PSG-a dolazi pijana na treninge: Mjesečno zarađuje četiri milijuna eura

Image
sramotno /

Zvijezda PSG-a dolazi pijana na treninge: Mjesečno zarađuje četiri milijuna eura

Ipak, francuski L'Equipe prenosi da se predsjednik Barcelone Joan Laporta uključio u borbu za ponajboljeg igrača današnjice. Barcelona je doživjela renesansu pod Xavijem, a izgleda da se klub oporavlja i na financijskom području godinu dana nakon početka mandata novog-starog predsjednika Laporte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laporta želi da se Mbappe predomisli i ode u Barcelonu umjesto u Real

Mbappe ne bi bio prvi, a ni posljednji igrač zbog kojeg su se Barcelona i Real Madrid našli u sukobu. Barca hoće dovesti i Erlinga Haalanda, što jasno pokazuje ambicije katalonskog kluba da se žele što prije vratiti na vrh španjolskog i svjetskog nogometa.

Prema L'Equipeu, Laporta je uvjeren da će s novcem od Goldman Sachsa i novog sponzorstva sa Spotifyjem moći učiniti razliku i nagovoriti bilo kojeg nogometaša da se pridruži klubu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, transfer Mbappea prvenstveno je moguć iz jednog razloga - besplatan je. Teško je zamisliti da je PSG dopustio da im igrač, koji je danas vrlo vjerojatno najvrijedniji igrač na planeti, ode iz kluba za ništa. Ipak, PSG je klub kojemu to vjerojatno i neće previše smetati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo