Šuška se, šuška / Senzacija na pomolu: Caktaš blizu povratka u HNL?

Image
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Napomenimo da je ranije ove godine trener Osijeka najavio čak dva pojačanja s kojima bi bio još ozbiljniji konkurent za oba nacionalna trofeja.

13.1.2022.
18:58
Nel Pavletić/PIXSELL
VOYO logo

Mijo Caktaš je samo pola godine nakon odlaska iz Hajduka opet "vruća tema" u hrvatskom nogometu. Svega dva dana po prekidu ugovora sa saudijskim Damacom zakotrljala se priča o njegovom povratku u HNL.

Za usluge bivšeg kapetana splitskih Bilih, kao i prošlog ljeta, najzagriženiji je Osijek i njihov strateg Nenad Bjelica. Nije tajna da je Bjelica uložio dosta energije da Caktaša dovede u svoje redove kad je odlazio iz Hajduka, no tad je presudio zov novca i plemeniti veznjak je završio na Bliskom istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zainteresirani smo, ako je zdrav"

Bjeličinu ekipu muče isti problemi kao i protekle sezone te je osječki prvoligaš i dalje u potrazi za plemenitom 'desetkom' koja se pojavljuje u završnici što Mijo Caktaš svakako jeste. Uostalom, kroz dva mandata u dresu Bilih je upisao 236 utakmica u kojima je zabio 98 golova i 29 asistencija.

Image
Dječak od zlata /

Hajdukov talent jedini Hrvat na UEFA-inoj listi 40 mladih nada koje će zasjati ove sezone

Image
Dječak od zlata /

Hajdukov talent jedini Hrvat na UEFA-inoj listi 40 mladih nada koje će zasjati ove sezone

"Naravno da smo zainteresirani, ali pod uvjetom da je zdrav", lakonski je izjavio za Sportske novosti Nenad Bjelica potvrdivši da prati što se događa s Caktašem. Iz njegove izjave se da iščitati da je zdravstveni karton povremenog reprezentativca Hrvatske jedino o čemu ovisi dogovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba zanemariti ni činjenicu da je Caktašev menadžer Darko Nejašmić stariji čijem je sinu Nenad Bjelica ove sezone oživio zamrlu karijeru. Napomenimo da je ranije ove godine trener Osijeka najavio čak dva pojačanja s kojima bi bio još ozbiljniji konkurent za oba nacionalna trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mijo Caktaš na Transfermarktu vrijedi 2 milijuna eura, a u Damacu je prije raskida ugovora zarađivao 1,7 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo