ŠEF HAJDUKA DOLAZI U ZAGREBA NA SASTANAK SA ŠUKEROM: /

'Mi ćemo tražiti svoje pravo i nećemo odustati od njega'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jakobušić je prilikom preuzimanja funkcije govorio i o gostovanju Vatrenih u Splitu

23.11.2020.
16:09
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Novi predsjednik Hajduka, LukšaJakobušić, govorio je prilikom predstavljanja o odnosu splitskog velikana i Hrvatskog nogometnog saveza.

“Odnosi s HNS-om? Nismo mi najpametniji, nisu ni oni. Mi smo glasni pa onda drugi ne idu za tim. Tko pametan može da pravomoćno osuđena osoba bude u nekom klubu ili udruzi? S obzirom na značaj HNS-a nije tamo mjesto ni nepravomoćno osuđenim osobama. Tu mora biti nulta tolerancija. Ne mogu biti dvostruka mjerila. Mi ćemo tražiti svoje pravo i nećemo odustati od njega. Volio bih da imamo gore ljude. Ne znaju više ljudi što bi mislili”, rekao je krajem prošlog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u ponedjeljak je pak stigla vijest da bi se Jakobušić u utorak u 12:30 trebao sastati s predsjednikom HNS-a DavoromŠukerom gdje će sigurno proći teme koje je spominjao.

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

28.08.2020., Varazdin - Predsjednik HNS-a Davor Suker posjetio NK Varazdin.

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ovim putem podsjećamo i na to što je rekao o nastupima reprezentacije na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi nemamo drugu državu, nego Hrvatsku. Hajduk će dati tehničku pomoć reprezentaciji da igra na Poljudu. Ne samo sad, nego kad god treba. Oko toga nema dvojbe. Ono što vas zanima tko je s kim sjeo. Predsjednik Hajduka mora biti u loži na Poljudu. Čak i ako je koncert klapa. Ali, ja s obzirom na moment nisam ni prije bio, neću ni sada. Nisam u institucijama HNS-a. Bit ću na istoku, ako ne bude gledatelja, bit ću doma”, rekao je prije gostovanja Portugala u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo