Dejo uvjeren: 'Hrvati već u ožujku mogu eliminirati Srbiju!'

Legendarni crnogorski nogometaš, danas predsjednik Crnogorskog nogometnog saveza, Dejan Savičević, proteklih je dana boravio u Splitu na seminaru nogometnih trenera.

21.11.2012.
12:54
VOYO logo

Savičević je prokomentirao situaciju u kvalifikacijskom skupini za SP 2014. u Brazilu, u kojoj je zajedno sa Srbijom i Belgijom nalazi i Hrvatska.

"Od ždrijeba sam govorio da su Hrvatska, Srbija i Belgija tri favorita za dva vodeća mjesta. Sada se vidi da se reprezentacija Srbije s dva poraza udaljila od tog cilja. Hrvati već u ožujku mogu eliminirati Srbiju. Ukoliko Srbija u Zagrebu ne pobijedi, ispada iz utrke, a Hrvatskoj u Zagrebu igra i bod. Ako Hrvatska uzme četiri boda iz dvije domaće utakmice sa Srbijom i Belgijom, onda je Štimčeva reprezentacija najveći favorit za prvo mjesto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejo je uvjeren kako će Vatreni otputovati u Brazil, no ne vjeruje da će ostvariti veliki uspjeh.

"Ne vjerujem da će ponoviti rezultat iz Francuske '98. Ako uz neki dobar ždrijeb uđu među osam, to bi bio super uspjeh."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već dugo se razgovara o klupskoj Regionalnoj ligi, no Savičević te navode opovrgava.

"Bilo bi dobro kada bi liga imala svrhu, da se ide u europska natjecanja. Inače, igrati ligu tek tako da bi se igrala, to nema smisla", istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo