Živi kao kralj / Ronaldov unikat: Umjetničko djelo od aligatorove kože i tsavorita vrijedno 800 tisuća eura

Image

Nisu ekstremno visoki prihodi jedino što njegov ugovor sa saudijskim klubom čini posebnim. Dobio je i na korištenje luksuznu vilu u Rijadu vrijednu 14 milijuna eura, ima naoružanu pratnju 24 sata dnevno 365 dana u godini, a klub mu je na raspolaganje stavio pet luksuznih automobila i tri restorana

26.1.2023.
14:22
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je na zalasku karijere. Nakon Svjetskog prvenstva na kojem je njegov Portugal ispao od Maroka u četvrtfinalu izgledno je da se povlači iz reprezentativnog nogometa.

Već prije Mundijala ušao je u sukob s Manchester Unitedom te se dao u potragu za klubom s kojim bi igrao Ligu prvaka no naposljetku je završio u saudijskom Al-Nassru koji mu je osigurao 200 milijuna eura godišnje plaće i u mnogo čemu poseban tretman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobio sam poseban ugovor, ali i ja sam poseban', konstatirao je nimalo skromni Ronaldo nakon što je obznanjeno gdje nastavlja karijeru.

Nisu ekstremno visoki prihodi jedino što njegov ugovor sa saudijskim klubom čini posebnim. Dobio je i na korištenje luksuznu vilu u Rijadu vrijednu 14 milijuna eura, ima naoružanu pratnju 24 sata dnevno 365 dana u godini, a klub mu je na raspolaganje stavio pet luksuznih automobila i tri restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na korištenje je dobio dva nogometna terena, košarkaško igralište i dvije teretane. Ima svoj privatni trgovački centar i supermarket, a sada je dobio i jedan vrlo poseban poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o luksuznom satu kojeg je izradi "Jacob & Co. Zamišljen je tako da slavi Ronaldov transfer u Al-Nassr. Zove se Caviar Flying Tourbillon "Tsavorite" i vrijedi 800 tisuća eura.

Sat je pravo remekdjelo. Prekriven je tsavoritom točnije s 389 kamenčića tsavorita, zelenog dragog kamena koji podsjeća na smaragd no znatno je rjeđi i skuplji od njega. Tsavorit nazivaju i afričkim smaragdom jer je prvi put pronađen u kenijskom nacionalnom parku Tsavo, a krasi ga izniman sjaj. Kućište je napravljeno od 18-karatnog bijelog zlata i 27 dragulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je i to da je remen napravljen od aligatorove kože. Inače, postoji vjerovanje kako tsavorit upija negativnu energiju pa su se pojedinci na društvenim mrežama našalili kako na taj način Saudijci pokušavaju produžiti karijeru Ronaldu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo