SARRI STISNUO RUKU JURIĆU I PRIZNAO ONO ŠTO SU SVI VIDJELI: / Zvijezda Juvea otkrila koliko im je teško pao poraz: 'Ovo je sramota'

Image
Foto: Profimedia

Verona je priredila veliko iznenađenje u 23. kolu talijanskog prvenstva svladavši na svom terenu vodeći Juventus sa 2-1

9.2.2020.
9:41
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Juventusa doživjeli su šokantan poraz od Verone nakon što su poveli pogotkom CristianaRonalda. To im je treći poraz nakon što su ih ranije Lazio i Napoli ostavili bez bodova.

Image
JESTE LI SVJESNI ŠTO JE HRVAT NAPRAVIO MOĆNOM JUVENTUSU? /

Ronaldov rekord zbog ovog je pao u drugi plan

Image
JESTE LI SVJESNI ŠTO JE HRVAT NAPRAVIO MOĆNOM JUVENTUSU? /

Ronaldov rekord zbog ovog je pao u drugi plan

"Ovaj nas poraz boli. Nismo bili pažljivi u važnoj fazi utakmice, moramo shvatiti što se dogodilo. Motivirani smo, dobri smo na svom terenu, ali imamo poteškoća u gostima. Problem je očito psihološke prirode i to se mora promijeniti jer je sramotno da momčad ovolike vrijednosti prosipa bodove u gostima na ovaj način", kazao je nakon utakmice vratar Juvea WojciechSzczesny. Ronaldo je zabio desetu utakmicu zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljut je poput svih nas. Teško je objasniti što se dogodilo jer smo primili sva gola u trenucima kad smo imali kontrolu", dodao je.

Image

Trener Maurizio Sarri također je upozorio da njihove predstave u gostima nisu na razini onih kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da će nam biti teško protiv Verone. Zaslužuju priznanje. Bili su agresivni od početka do kraja. Znali smo da moramo izdržati prvih 25 minuta. To smo napravili, imali smo prilika, ali smo prosuli bodove i to nam se ne smije više događati", kazao je Sarri.

Image

"Glava je najbitnija stvar. Ako niste na 100% onda niti fizički nećete biti. Moramo shvatiti da pobjede ne dolaze olako. Moramo još više raditi. Verona je bila bolja u prvih pola sata, ali smo sami krivi za posljednjih 30 minuta. Pokazali su sjajan intenzitet, a mi nismo", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova momčad navikla je posljednjih godina s lakoćom pobjeđivati i sada se moramo naviknuti da više ne smijemo prosipati bodove. Nadam se da ćemo naučiti lekciju jer ovome pričamo već neko vrijeme. Igrači treniraju naporno, ali onda tijekom utakmice ne mogu doseći puni potencijal. Moramo to riješiti “, završio je.

Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo