Samo on iz cijele Hrvatske može igrati u Dinamu!

Radnički nogometni klub Split u petak u 18 sati igra možda i najvažniju utakmicu od početka prvenstva. Na Park mladeži stiže Dinamo, samo četiri dana prije okršaja Modrih s Realom u Madridu.

17.11.2011.
21:06
VOYO logo

Trener Splita Tonči Bašić pokušava zaboraviti probleme sa suspendiranim Predragom Šimićem i njegovim 'ukradenim' televizorom, zanima ga samo utakmica s Dinamom.

"Respektiramo Dinamo, to je klub koji igra u Ligi prvaka, svjesni smo njegove kvalitete, ali dolazi na naš teren. Vjerujem u igrače, uvjeren sam da ćemo osvojiti tri boda. Kvalitetni smo, moramo biti taktički mudri i, ako momci odgovore svim mojim zahtjevima, u konačnici ćemo pobijediti", optimističan je Bašić koji je najavio da će Ivica Križanac igrati premda je ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/PA3CxtqplI0?version=3&hl=en_US

Nije želio govoriti o Dinamovim slabim točkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je u slaboj formi, a mi se igrački dižemo", optimističan je Bašić.

Plavi su u Split krenuli u četvrtak. Osim Vrsaljka, svi su ostali zdravi, no Sammir ne kandidira za utakmicu iako normalno trenira s momčadi. Kandidira li za Real?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O tom potom", kaže Jurčić, a ni gazda Mamić nije odgovorio na pitanje što je zapravo sa Sammirom, je li kažnjen i kako je zapravo kažnjen.

"U treningu je, o svemu odlučuje Jurčić. Bio je ozlijeđen, igrao je ozlijeđen dvije utakmice", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić cijeni Split, a pogotovo zato jer tamo igra 'jedini igrač vrijedan Dinama', u cijelom ostatku Hrvatske.

"Već sam rekao da bih od svih igrača iz naše lige jedini Ivica Križanac mogao igrati u Dinamu. On je trener na terenu, igrač koji vodi momčad. Na domaćem terenu posebno je opasan Obilinović", dodao je Jurčić koji nije želio ocijeniti je li Split bio bolji pod vodstvom Ivana Katalinića ili sad kad ga vodi Tonči Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bašić je vratio neke igrače koje je Katalinić otpisao, no i bivši i sadašnji trener drže Split visoko u našem nogometu".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo