Sammir progovorio o pozivu, Mamić 'oprao' Bilića!

Nakon što je Igor Štimac iznenadio hrvatsku nogometnu javost pozvavši Sammira među Vatrene, javio se i veznjak Dinama koji je, naravno, izvan sebe od sreće.

27.9.2012.
14:50
VOYO logo

Cijeli Dinamo slavi činjenicu da je veznjak ModrihSammir dobio poziv u reprezentaciju te da će uskoro zaigrati uz Luku Modrića i ostatak elitnog društva.

Igor Štimac je napravio ono što je Slaven Bilić odbijao tijekom svog mandata te je procijenio da se 'brazilska noćna ptica' smirila i da je vrijeme da zaigra za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam presretan. O ovome sam dugo maštao, smatram kako sam svojim igrama zaslužio ovaj poziv, a na meni je opravdati ukazano povjerenje. Ukoliko dobijem priliku dat ću sve od sebe za ekipu i što bolji rezultat", izjavio je Sammir za klupsku internetsku stranicu, a Zoran Mamić preko Sportskih novosti 'oprao' Bilića.

"Sjajna vijest za Sammira i Dinamo. Čestitam stručnom stožeru na hrabrosti. To se moralo dogoditi mnogo ranije, Sammir je to zaslužio. Nevjerojatno je da ga bivši izornik nije zvao. On je posljednjih šest godina među tri najbolja igrača HNL-a, odigrao je 60 europskih utakmica i zabio za Dinamo 40 golova, a do sada nije dobio poziv. Nevjerojatno...", izjavio je mlađi Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Štimac je prilikom objave popisa reprezentativaca za utakmice protiv Makedonije i Walesa ovim riječima prokomentirao poziv Sammiru.

"Imao je probleme s režimom života, ali imamo uvid u neke promjene po tom pitanju proteklih mjeseci. Želimo da mu ovo bude impuls, fantastičan motiv za nastavak na reprezentativnom i klupskom planu. Hoće li se uspjeti nametnuti s obzirom na konkurenciju, to je sada na njemu. Smatramo da Sammir može doprinijeti igri hrvatske reprezentacije, želimo ga naviknuti na proces treninga u reprezentativnim okvirima. Naša očekivanja od njega su velika", kazao je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Pletikosa, Subašić, Krešić

Obrana: Ćorluka, Srna, Šimunić, Schildenfeld, Strinić, Vida, Lovren, Pamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni red: Rakitić, Badelj, Kranjčar, Vukojević, Modrić, Iličević, Perišić, Radošević, Sammir

Napadači: Da Silva, Mandžukić, Olić, Jelavić, Kalinić, Vukušić Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo