Sammir se požalio: 'Svi se sprdaju s nama! To nije lijepo'

'Moramo igrati ofenzivnije, jedino tako ćemo zabiti gol u Ligi prvaka. Naravno, možemo i primiti više golova, ali moramo zabiti taj gol, ova gol-razlika 0:10 je užasna. Svi se sprdaju s nama!

19.11.2012.
12:29
VOYO logo

Nogometaši Dinama se spremaju za svoj peti ovosezonski nastup u skupini Lige prvaka i to protiv Porta, koji je slavio 2:0 u prvoj utakmici u Zagrebu.

Članovi hrvatskog prvaka zasigurno više ni ne uživaju toliko u nastupima u najelitnijem klupskom europskom natjecanju jer se osjećaju kao na 'streljani'. Navijačima ostaje tek nada da će nekome zabiti gol, nešto više od toga je preoptimistično i spominjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5863083

"Gledajte, kad god izlazimo na utakmice Lige prvaka idemo na pobjedu. Kad istrčim na travnjak u Ligi prvaka, nije istina da razmišljamo samo o tome da primimo što manje pogodaka. Ja uvijek želim pobijediti, briga me tko je s druge strane. Ako tako ne razmišljamo, nikad nećemo ništa napraviti. Zašto igrati ako ti nije cilj postići pogodak? To je smisao nogometa, samo tako se može nešto napraviti. Kad samo čekaš grešku takvih velikih momčadi, ona se obično nikada ne dogodi. Moramo igrati ofenzivnije, jedino tako ćemo zabiti gol u Ligi prvaka. Naravno, možemo i primiti više golova, ali moramo zabiti taj gol, ova gol-razlika 0:10 je užasna. Svi se sprdaju s nama! To nije lijepo. Moramo vjerovati u sebe, moramo vjerovati da možemo zabiti gol", izjavio je Sammir uSportskim novostima te progovorio o svom odlasku iz Dinama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"E, neću ostati doživotno! Tu sam već šest godina, to je dovoljno. Naravno, ako ne bude ponuda, onda ću ostati. Ipak se nadam da će doći, da ću napraviti taj iskorak", izjavio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo