ZAHVATILO IH JE PROKLESTVO / Sada je jasno zašto je Ronaldo pobjegao iz Juventusa. Gazzetta ismijava stanje u klubu: 'To je sada uplašena starica'

Image
Foto: Profimedia

Juventus je ove sezone vrlo loše startao, nalaze se na 18. mjestu talijanske Serie A

20.9.2021.
11:26
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Milana u derbiju 4. kola Serije A odigrali su 1:1 s Juventusom. Juventus je poveo u četvrtoj minuti golom Alvara Morate, a rezultatom 1:0 za domaćine je i završeno prvo poluvrijeme.

Rezultat se nije mijenjao jako dugo, do 76. minute, kada je Milan uspio izjednačiti, a strijelac za Rossonere bio je hrvatski napadač Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je ove sezone vrlo loše startao, nalaze se na 18. mjestu talijanske Serie A s tek dva boda, ostali su bez ponajboljeg igrača Cristiana Ronalda, koji je transferiran u Manchester United, a trener Max Allegri nikako ne uspijeva posložiti svoje redove i vratiti Juventusu onaj stari sjaj.

Image
U FORMI ŽIVOTA /

Pljušte reakcije na Rebićev gol Juveu, slavni komentator izvan sebe, Pioli mu se naklonio: 'Moram mu zbog toga odati priznanje'

Image
U FORMI ŽIVOTA /

Pljušte reakcije na Rebićev gol Juveu, slavni komentator izvan sebe, Pioli mu se naklonio: 'Moram mu zbog toga odati priznanje'

Gazzetta ih uništava

A talijanski mediji, posebice oni najčitaniji poput Gazzette dello Sport, kao da su jedva dočekali da se malo rugaju Juventusu. Eto, Gazzetta u svojoj analizi stanja u Juventusu nakon utakmice s Milanom veoma slikovito, a opet ponižavajuće piše o Juventusu i posebice o njihovoj obrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila jednom jedna obrana Juvenrtusa, čvrsta, sigurna i čelična. Bila jednom jedna momčad i istim ovim trenerom, koja je izgradila bedem u zadnjoj liniji. Ali sada je tamo samo jedna uplašena i žalosna starica koja se pokušava pronaći", piše tako Gazzetta u svom članku.

Nakon toga podsjećaju na riječi trener Allegrija kada se ovoga ljeta vratio u klub. Allegrijeve prve riječi bile su da Juventus ne smije primati golove te da se prvenstva i trofeji osvajaju dobrom obranom. Podsjećaju i kako je Juventus čak i u svojim težim vremenima, pod Mauriziom Sarrijem, osvajao trofeje upravo zbog čvrste obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokletstvo

"Juventus je postao žrtva prokletstva. Više ne mogu završiti meč bez da prime pogodak. U Malmou su svi odahnuli kada je Juventus zabio tri gola i niti jedan nije primio, to se nije dogodilo već pola godine. No, u Serie A noćna mora se nastavila i vjerojatno bi Juventus izgubio s 2:1 da nije bilo kritiziranog vratara Szczesnyja", stoji u članku Gazzette.

Juventus je u posljednjih 18 utakmica Serie A u svakoj primio gol i od početka prvenstva prosuli su sedam bodova. Samo se dva put u povijesti Juventusu dogodio ovako loš start, 2010. godine i 1955. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od tih brojki se čovjek zamisli. Allegri mora pronaći rješenje za ovu bolest koja je kronična. Nije problem u igračima i njihovim individualnim sposobnostima, jer Juventus ima Chiellinija, Bonuccija i De Ligta, dvojicu koja su osvojila Svjetsko prvenstvo i igrače koji slove za jedne od najjačih na svijetu", tvrdi Gazzetta i naglašava kako će trener sada morati pronaći rješenje na momčadskoj razini.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo