Sad je sve jasno: Mamic rijesio pitanje trenerske nepoznanice!

Izvrsni predsjednik zagrebackog Dinama Zdravko Mamic odlucio je stati na kraj brojnih medijskih nagadanja vezanih uz buducnost njegovog brata Zorana na trenerskoj klupi Modrih.

1.12.2014.
22:04
VOYO logo

Iako je sam Zoran Mamic na presici uoci utakmice protiv Istre stavio svoj mandat na raspolaganje, on ce svoj posao obavljati i dalje. Potencijalni povratak Vahida Halilhodzica u Maksmir ili dolazak Nenada Bjelice tako su pali u vodu kao obicne spekulacije.

"Idemo presjeci tu pricu. Zoran Mamic ostaje trener Dinama! On vodi momcad na zimske pripreme, s njime krecemo u nastavak sezone. Stalno nas se kritiziralo da nemamo kontinuitet, pa cemo ga ovaj put imati. Necemo stalno kretati ispocetka, ovoga puta svi nastavljamo na istom brodu", prenose Sportske novosti rijeci Zdravka Mamica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sto se tice potencijalnih promjena u igrackom kadru, Mamic je rekao: "Da apsolviramo i tu temu. Nece biti nikakvih bitnih odlazaka, ova momcad ostaje na okupu ovakva kakva jest. Mozda se nesto sitno promijeni, ali to ce zaista biti mali zahvati. Rekao sam vec da cemo na zimu povuci neke poteze, ali da netko krivo ne shvati, nece biti krucijalnog karaktera."

Dakle, u Dinamu se ne mogu ocekivati tako skori veliki zahvati niti u trenerskom, niti u igrackom kadru i s tom spoznajom Modri docekuju subotnji veliki derbi hrvatskog prvenstva protiv Rijeke na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo