Sad je i službeno: Zvijezda Bayerna seli u Madrid!

Njemački nogometni reprezentativac Toni Kroos postao je i službeno novo pojačanje Real Madrida. Ovaj 24-godišnji veznjak potpisao je s 'kraljevskim klubom' šestogodišnji ugovor do 2020. godine.

17.7.2014.
10:42
VOYO logo

Zasad nije poznata točna visina odštete koju je Real platio Bayernu za njegov transfer, iako španjolski i njemački mediji barataju iznosima koji se kreću u rasponu od 25 do 30 milijuna eura.

Kroos je u više navrata odbijao produljiti svoj ugovor s bavarskim velikanom (istjecao mu je 2015. godine, op.a.) koji ga je stoga odlučio prodati. Njegova službena prezentacija na Santiago Bernabeuu zakazana je za četvrtak u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo Toniju Kroosu na njegovom vremenu provedenom u Münchenu. S njim smo ostvarili velike uspjehe. Želimo njemu i njegovoj obitelji sve najbolje u Madridu i Realu", poručio je Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

//www.youtube.com/embed/WSk-sOOmp0A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroos je profesionalnu karijeru započeo u Bayernu 2007. godine, a neko je vrijeme proveo na posudbi u Bayer Leverkusenu. S Bayernom je, između ostaloga, osvojio tri bundesligaška naslova i tri DFB-Pokala, a bio je članom momčadi koja je sezone 2012/13 osvojila trostruku krunu (Bundesliga, DFB-Pokal, Liga prvaka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo