VIDEO: / Zbog šokantnog napada kažnjen do kraja života

U Rusiji se na nogometnoj utakmici dogodila nesvakidašnja scena zbog koje je linijski sudac dobio doživotnu suspenziju.

30.4.2013.
8:37
VOYO logo

Čečenski linijski sudac Musa Kadirov, koji je napao igrača po završetku nogometne utakmice rezervnih sastava u Groznom između Tereka i Amkara, doživotno je suspendiran.

"On (Kadirov) je samo radio na regionalnoj razini, ali donijeli smo odluku da ga doživotno kaznimo, pa stoga neće moći suditi utakmice ni na kojoj razini", rekao je čelni čovječ čečenskog nogometa Lom-Ali-Ibragimov za R-Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je Kadirov izgubio živce i nakon posljednjeg sučevog zvižduka napao 18-godišnjeg braniča Amkara Ilju Kričmara.

"Sudac je dosudio kraj i odjednom je netko nasrnuo na mene, bacio me na tlo i počeo udarati rukama i nogama. Igrači Tereka tada su se priključili napadu. Jedan me zgrabio za vrat, drugi me udarao, raskrvavio mi lice", rekao je Kričmar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kadirov je kasnije rekao da ga je Kričmar vrijeđao, ali je igrač zanijekao optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U cijeloj svojoj sudačkoj karijeri nikad nisam vidio tako nešto. Ovaj čovjek ne bi smio biti sudac. Nema pojma o pravilima, a još i gore, napao je igrača. Na ljestvici od 1 do 10 dao bih mu 0 i to ću napisati u izvješću. Ne bi mu se ponovo smjelo dati da sudi", komentirao je bivši FIFA-in sudac Aleksej Spirin, koji je radio kao promatrač utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo