RUMUNJSKI IZBORNIK POLUDIO NA NOVINARE: / 'Vi uvijek uništavate sliku nogometa'

Image

Rumunjski izbornik Anghel Iordanescu kazao je novinarima nakon poraza njegove reprezentacije od debitanta na Euru Albanije kako 'novinare vidi kao one koji uvijek uništavaju sliku nogometa'.

20.6.2016.
13:02
VOYO logo

Rumunjska se neslavno oprostila od Eura. U prvoj utakmici na turniru izgubili su od Francuske, nakon toga su remizirali s Švicarskom, a na kraju su poraženi od Albanije. Tako su novinari rumunjskog izbornika nakon utakmice pitali je li ovaj poraz od Albanije sramota za Rumunjsku?

'Pustite rumunjske novinare da mi sude'

"Vas vidim kao novinare koji uvijek uništavaju sliku nogometa. Ne znam da li ste ikad u životu napravili nešto konstruktivno. Je li to sramota za Rumunjsku?! Pustite rumunjske novinare da mi sude, a pitajte i predsjednika Rumunjskog saveza. Sve dok je nogomet u pitanju, poraz je poraz i meni je jako žao što se to dogodilo," rekao je Anghel Iordanescu i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je 40 000 Albanaca nosilo njihovu momčad do slavlja protiv nas. Bitno za naglasiti kako smo mi bili ti koji smo kontrolirali utakmicu, imali puno prilika. Pogodak smo primili zbog pogreške u obrani. U nastavku igre smo pokušali nametnuti svoju igru ali nismo uspjeli postići pogodak"

Imali priliku generacije

Iordanescu je svojim igračima rekao da su imali priliku generacije. No, prilika se nije iskoristila, Rumunjska je razočarala i ispala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stojim uz ono što sam rekao. Prolazak dalje bi bio zaslužena nagrada za ovu generaciju igrača. Učinili su sve što su mogli da se kvalificiraju. Promjene u rasporedu? Ti su uvjeti prisilili momčad da jede u 10:30, to je daleko od normalnog za profesionalnu momčad koja igra jako važnu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo